3 ay

Arkadaşlar sizce burada kim haksız?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben 25 yaşındayım benim akaryakıt istasyonum var orayı ben işletiyorum 2 elemanım da var 24 saat vardiyalı çalışıyorlar ben de gündüz onlara yardım ediyorum şimdi ben Doğu Anadolu'da yaşıyorum ve bizim buralar halen çok soğuk mesela 2 gündür burada kar yağıyordu bugün durdu ama baya yağdı yarım metre falan yağdı bu yüzden istasyonun sahaları da kar kaplamıştı ben de bugün sabahtan beri bizim elemanla birlikte karları temizliyorum ama az önce elemanla tartıştım sonra eleman işi bıraktı sebebi ise şimdi ben sabahtan beri kar temizliyorum ama eleman temizliğimi beğenmedi ve 4 defa bana temizliğim yüzünden güldü ben ilk kar temizlememde bana gülüp sen ne biçim kar temizliyorsun ya sahanın içine ettin böyle temizlik mi olur dedi ama ben takmadım gülüp geçtim sonra ikinci defa yine bana gülüp aynısını söyledi bu sefer ben takmadım cevap vermedim sonra üçüncü defa yine bana gülüp öyle söyledi ama bu sefer rahatsız oldum ve çalışana abi lütfen herkes işine baksın dedim sonra işimi yapmaya devam ettim ama dördüncü kez eleman yine bana gülüp öyle söyledi bu sefer ben patladım ve elemana bağırıp küfür ettim sinirden bak bu küreği senin kafanda kırarım * *n evladı ben mi burada patronum yoksa sen mi ha ben işi senden mi öğreneceğim ben patronum ister çalışırım ister çalışmam ben sabahtan beri bu soğukta kar temizliyorum gö*üm dondu benim yerimde başka bir patron olsaydı belki bugün bu havada işe bile gelmezdi dedim elemana kızdım sonra eleman da sinirlenip elindeki küreği yere fırlattı yeter ben işi bırakıp gidiyorum dedi sonra ben de ona güle güle abi yolun açık olsun ben bugün kendim idare ederim sabaha kadar burada kalırım sıkıntı yok dedim sonra eleman çekip gitti. Arkadaşlar sizce burada kim haksız?

Arkadaşlar sizce burada kim haksız?