Ülkemiz Texas'a döndü, cidden çocuklar okullarını tarıyor ellerinde silahlarla saçma sapan dizilere özenip
2 ay
Evet Tayyip ve kadrosu bi bok beceremediği için ülke Texas'a döndü. Ekonomi bakanı ekonomiyi batırdı, diyanet bakanı dini batırdı millet ateist oldu, eğitim bakanı eğitimi katletti ne çocukları ne öğretmenleri koruyamıyor, sağlık bakanı hemşireyi doktoru hastayı koruyamadı, kısacası Tayyip'in yetki verdikleri hiç bir halt beceremedi neticede ülke Texas'a döndü. Esasen fikrim halkın şu anda ayaklanması lazım İstanbul, Ankara , İzmir, Bursa, Adana, Antalya gibi şehirlerin karışması lazım ve buna paralel diğer şehirlerde ayaklanmalı. Başka türlü düzelmez. Arınma gecesi gibi bişey yapıp arınmalıyız bu kötüleri arındırmalıyız. Çünkü bu siyasetçilerin utanıp da bişey yapacağı yok. Bu ayaklanma sonucu kardeşi kardeşe kırdırmış mı olucaz? Evet öyle olacak ama başka türlü hiç bir siyasetçinin umrunda değil hiç bişey ülkede bir infial olmalı farketmeleri için.
cok güzel konustun katılıyorum.
Daha çok konuşurum da uzun sürer gerçekten. 20 yıldır neler neler konuştum Fetöden tut ekonomiye kadar ve dediklerimin %80i doğru çıktı hepsi bir bir yaşandı dediklerim. Bu 2 gündür okullarda yaşananları fa söyledim daha önceleri ama kimse umursamadı. Instagram'da yazdım 20 yıldır alıp paylaşıp yayarak ses duyuran olmadı. Sonuç ise ortada. Ben yazdıklarımda Tayyip'i etiketliyorum ondan mı korkucam kim ki o? O benden korksun. Ama etiketlediğim için kimse paylaşmadı çünkü başına bişey gelir diye korktu herkes. Benim korkum yok sadece Allah'tan korkarım. Tayyip vız gelir tıs gider
dmden konuşabiliriz istersen
Hay hay bana uyar
EİC için teşekkürler ☺️🙏🏻
Son zamanlardaki okul şiddeti haberleri gerçekten çok ürkütücü 😔 Silahın bu kadar ulaşılabilir olması, denetimsizlik, sosyal medyada ve dizilerde şiddetin “havalı” gösterilmesi çocukları etkiliyor. Ama tek sebep bu değil; aile içi iletişim eksikliği, okullarda psikolojik destek yetersizliği, akran zorbalığı da çok büyük etkenler 🔍 Sence en acil müdahale nereden başlamalı: aile mi, okul mu, medya mı? 💬
Cevap
4Cevap
akpnin getirdği ucube başkanlık sisteminin meyveleri bunlar işte
zorbalık sonucu psikolojileri bozulan onlarca insan var okulları taramayanın da psikolojisi bozuluyor 3 yıldır evden çıkmayan duş almayan genç gibi ev genci oluyor büyüyünce. zorbalık sonucu çözülmeli ebeveynler çocuklarını narsist yetiştirmemeli
Babası emeklilik emniyet mensubu imiş
Nasıl cezalar gelmeli sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?