Nasıl bir toplum olduk biz, çocukken öğretmene karşı gelmezdik kimseye zarar vermezdik ne oluyor bize

Nasıl bir toplum olduk biz, çocukken öğretmene karşı gelmezdik kimseye zarar vermezdik ne oluyor bize
Bunları değil de bu çocukları yetiştiremeyen anne babalarını içeri atmak lazım çocuk anne babasının aynasıdır çünkü bu olayı duymuştum 13 18 yaşlarında değil de 8 yaşında bir çocuk okulda katliam çıkardı diye biliyorum eğer cidden 8 yaşında bir çocuk yaptıysa bunu çocuklar o yaşlarda oyun hamuru gibi oluyorlar nasıl ki bir oyun hamuruna nasıl şekil verirsen o şekli alıyorsa çocuklar da o yaşlarda aynen bir oyun hamuru gibi ailesinden gördüklerini yansıtıyorlar demek ki ailesi evde silah barındırıyorlar ve bu çocukları yanlış yetiştiriyorlar
Video izledim iki kız hoplaya zıplaya giderken kurşun yağmuruna tuttu söz bitti bende
Bir tane programda bunu 8 yaşında bir çocuk diye anlattılar ben de 8 yaşında çocuk ne katliamı yapabilir ya diyorum meğer haberde yanlış söylemişler, sözün bittiği yer cidden sıkı bir şekilde önlemler alınrması şart artık
Katılıyorum
Çünkü müdahale edemedikleri bir eğitim sistemi var ortada yıllardır sürdürdükleri saltanat bitti artık put yetiştiremiyorlar. Bu durumda bakanı bir şekilde indirmeleri gerekir bu tarz eylemleri öğrencilere yaptırarak bakanı indirecekler. Zamanında okullarda polis korumasına karşı gelen öğrencileri ayaklandıran chp bugün okulda yetersiz güvenlik önlemi var diye yürüyüş düzenliyor.
Cevap
2Cevap
eğitim yok çünkü
Mersin'de de silah yakalattı bir öğrenci Allah'a şükür yakalattılar arkalarında belli ki bir örhur var 3. haberi alıcaktık
Çok şükür ne oluyor çoçuklara
Oynanan oyunlar çünkü
Oda etkili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar