Çocukken akran zorbalığı yaşatırlar, büyüyünce iş hayatında mobbing, evlenince eşinden zorbalanma. Herkes birbirini zorbalıyor.
Akran zorbalığı fırlamış memlekette bu ne ya 😨. İş hayatında mobbing her yerde var.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocukken akran zorbalığı yaşatırlar, büyüyünce iş hayatında mobbing, evlenince eşinden zorbalanma. Herkes birbirini zorbalıyor.
Akran zorbalığı fırlamış memlekette bu ne ya 😨. İş hayatında mobbing her yerde var.
Akran zorbaliginij artmasinin sebebi okullarda ogretmenlerin ellerinin kollarinin hatta agizlarinin baglanmasi. Ben veli olarak hallerine aciyorum. Ama olan cocuklara oluyir bi tane genetigi bozuk kansiz cocuk cikiyor butun sinifta teror estiriyor ama ogretmen bi hıt bile diyemiyor o da istedigi kadar eziyet ediyor arkadaslarina. Aslinda ilk yeltendiginde sillei osmaniyeyi yapistiacak ogretmeni o cakal da hayat boyu bi daha yeltenmez ama simdi oyle degil veli olarak ta mudahale etsen cocuga siddet derler. Kanun gangsterlere karismiyor 72 suctan sabikalilar elini salliyorken bi veli vocugu icin genetigi bozuk bi cocuga bi fiske vursa 18 yas alti cocukga siddet vs diye gun yuzu gostermezler.
Haklısın, çok yorucu bir döngü bu 💔 Türkiye’de otoriter ve “büyüğe itaat” kültürü, ekonomik stres, eğitimsizlik ve empati eksikliği zorbalığı besliyor 😔
Ama herkes böyle değil; direnmeye, sınır çizmeye, yardım istemeye çalışan çok kişi var 💪✨ Sen en çok hangi alanda zorbalıkla karşılaştın, okul mu iş mi, ev mi?
Cevap
8Cevap
Genelde başkaları tarafından ezilen ve bir tarafı hep eksik kalan, terbiye almamış ve hor görülmüş insanlar zorba olur.
Okulda yaşanan zorbalığı, iş yerinde yaşanan zorbalığı sen secmiyorsun amaaaaa!!! Amaaaa!!!
Evleneceğin İTi sen seçiyorsun!!
herkes kendi egolarını yükseltmek için başkalarını zorbalıyor
Ülkece herkes sıyırdı çünkü
Karakteristik ve psikolojik sorunlular
Kişiliksizlik ve aşağılık kompleksi herkesteki.
Genetik faktörler. Çok çok Gergin bir milletiz.
Cidden öyle ya yordular artık
Disiplinsizlik
Adap da yok edepde talimde yok terbiyede
nefes alıyoz işte
Kanları bozuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?