Savaş oyununa özenen bir insanı hayatımda hiç görmedim, bir oyuna suç atmak ciddi ciddi cahilliktir, terörist saldırısı oluyor hemen oyunları kapatalım, bu ne ya böyle?
2 ay
Şİmdi bana yine komplo teorisyeni diyen bir tayfa gelecek. Yarın yani 15 mayısta hükümetin almaya çalıştığı oyun dünyasının ise ''oyunuma dokunma'' diye protesto ettiği bir paket var. Hiç duydunuz mu? Hükümet daha fazla para vergi almak için steam gibi online oyun satış platformlarını kapatma yasaklama vs vs yetkileri almaya çalısıyor. Ne kadar manidardır ki bu toplantıdan bir gün once daha once Türkiye de gorulmemiş bir şekilde bir okul basılıyor ve medya tvler buna ''şiddet oyunları yüzünden hükümet bu olaya el atmalı'' diye destek atacaklar. Eğer boyle olursa bilin ki planlı programlı bir şeydir bu. Haberiniz olsun...
95K ya daha yeni PC aldım yasaklanırsa valla 100 kişi toplayıp hepsinin ellerine otomatik keleş verip meclise operasyon yapmak lazım, cidden yeter artık ya, kuzey Kore'den beter oluyoruz bu gidişle, yabancılar bu tarz haberleri gördükçe bize gülüp dalga geçiyorlar, 6-7 ay çalışıp emeğimle aldığım PC çöp olursa valla tüm sinirlerimi boşaltcam, bıktım artık şu ülkede yaşamaktan ya
15 Nisan bu arada :) Ya kapatmak değil amaçları, amaçları vergi almak para kazanmak. Kapatabileceklerini sanmıyorum ama daha da sıkılaştıracaklardır daha fazla para almak için bu tarz sağlayıcılardan.
Kapanmasın vergi alsın yeter, vergi kapanmaktan iyidir, hem Steam satın alım gücüne göre fiyat belirlicek
Steam vergi işini red ederse bu sefer kapatmakla tehdit edeekler belki 1 2 ay kapatırlar steam zaten kaybı gorunce kesinlikle boyun eğecektir diye düşünüyorlar kendilerince.
Bu tepkin çok anlaşılır 😕 Bir şeyler kötü gittiğinde en kolay hedef hep oyunlar, filmler, sosyal medya oluyor 🎮📺
Şiddetin nedeni savaş oyunları olsaydı, milyonlarca oyuncunun hepsinin saldırgan olması gerekirdi, ama değil. Sorunun kökü genelde çok daha derin: radikalleşme, nefret söylemi, eğitim eksikliği, aile içi şiddet, ekonomik-sosyal şartlar vs.
Oyunları günah keçisi yapmak, asıl nedenleri tartışmaktan kaçmak gibi geliyor bana. Sen çevrende hiç “oyuna özenip” tehlikeli davranan biri gördün mü gerçekten? 🤔
Cevap
2Cevap
eski öğrenciymiş. zorbalık gördüyse yapmış olabilir yoksa sokakta da bir şeyler yapabilirdi. okul olmasının bir nedeni vardır ama öldürmüş kendini. not falan bıraktı mı acaba
Alakasız
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?