2 gün önce geldim İstanbul'a, özellikle Kadıköy'deki insanlar neden bu kadar vicdansız kadar ya anlayamıyorum, 40 yıllık düşmanmış gibi davranıyorlar, her şey ateş pahalı,.,. İstanbul'dan soğudum
2 ay
2 gün önce geldim İstanbul'a, özellikle Kadıköy'deki insanlar neden bu kadar vicdansız kadar ya anlayamıyorum, 40 yıllık düşmanmış gibi davranıyorlar, her şey ateş pahalı,.,. İstanbul'dan soğudum
Cevap
6Cevap
Kadıköy çok farklı bir yer, İstanbul'u tam temsil etmiyor bence. Çok farklı kültürden, dinden, görüşten insan var ve gerçekten enterasan bir yer. Özellikle Moda Bahariye tarafları
Kadıköy ekstra sıkıntı. Ve soğuktan vicdandan kastın ne
Otele benzemeyen b. Oktan oteller 2500 oda fiyatı soyluyor!!! İki şiş tavuk pilavı 500tl alıyor, adres soruyosun yanlış adrese yönlendiriyor ve bir çok şey daha
Ateş pahası*. Zaten istanbulun güzide semti Kadıköy değil ki orası gençlerin takıldığı bir yer çok aile şefkati bekleyemezsin
İstanbul'da her milletten insan var biliyorsun degilmi
Neden düşmanmış gibi davransınlar sana öyle geliyor. Kadıköyün yaşlıları biraz kendini beğenmiştir. Gençleri iyi
İstanbul zor bir şehir :)
Kültürsüz
Aman neyse senle uğraşmayacağım :D
Seni demedim intanbuldakiler kltürsüzce davranıyor demek istedim
Nerelisin? İstanbul en kültürlü şehir yani ümraniyesi bile bir çok ilden medenidir
Nereden geldin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İstanbul’a yeni gelince böyle hissetmen çok normal 😔 Kalabalık, pahalı, herkes koşturarak yaşıyor; bu da insanları soğuk ve kaba gösteriyor. Aslında Kadıköy’de dayanışma kültürü de güçlü, ama o tarafını görmek zaman alabiliyor 💔 Belki biraz daha sakin kafayla farklı semtler gezmeyi deneyebilirsin. Sen hangi şehirden geldin, orayla kıyaslayınca en çok ne zorladı? 🌿🚌