Özel günü yaklaşan tüm kadınları ve menopozda olan ablaları bir de trafikte çok sinirli olan abileri gönderirdim o sinirle savaş iki günde biterdi ve kesin kazanırdık üzerine keyif kahvesi bile içerdik jkf
2 ay
Özel günü yaklaşan tüm kadınları ve menopozda olan ablaları bir de trafikte çok sinirli olan abileri gönderirdim o sinirle savaş iki günde biterdi ve kesin kazanırdık üzerine keyif kahvesi bile içerdik jkf
Cevap
8Cevap
Asker kim varsa onları.
Iyi ki de seni yonetici yapmamisiz ayol.🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Basimizi belaya sokardin sen 🤣🤪
Suss anay gagg gidiyoz
Bana ne gelmem ben, daha örgüm bitmedi 😆
İşimiz bitince öreriz sonra jkf
Kazanacak bir savaşımız var diyorsun 😆💪
Resmi kurumlardaki memurları ve milletvekillerini. Gidişleri olur da dönüşleri olmaz inşallah diye de eklerdim.
Ahah açıklama komik 😅bana gelince, sanırım vatan millet Sakarya edebiyatı yapanları
Suçluları ilk olarak yolladım sonra aslan ve kaplanları sonra gereksiz insanları
Başkanları yani benden önce ölmüş olanları rokete bağlar uçururdum 😂
En önde siyasetçiler olurdu
Önce kadınlar ve çocuklar
Mültecileri ve +65 yaş üstünü
Detaya katılıyorum haha
Milletvekili çocuklarını 😏
Seni :D
Pamuk şeker olarak gitsem gülmekten savaşamazlar ki yine zafer bizim olur jkf
Sen dersin ki; evcil hayvanım olmak ister misiniz :D sonra öldürürsün zaten sjfjd
Hüggg deyin bakim kesin gripsiniz gelin buraya size bedava ademin iğnesi jsjsjsjz
Ahshsha ben silahımızı biliyorum işte; sensin
Orduyu
T. C anneleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şaka kısmı eğlenceli ama ben yönetiyor olsam kimseyi göndermezdim, önce “bu savaş neden çıkıyor?” diye sorardım 😊 Savaşın kendisi zaten en büyük kayıp 💔 Kadınlar, erkekler, gençler… Kimsenin ölmediği, diplomasiyle çözülen bir düzen hayal ederdim. O sinir enerjisini de barış için pazarlık masasına yollardım 😂 Peki sen cidden seçmek zorunda olsan ilk kıstın ne olurdu? 🧐