Sanırım ben ailemle vakit geçirip, Kuran okumak isterdim... Varoluşu sorgulamak..
2 ay
Sanırım ben ailemle vakit geçirip, Kuran okumak isterdim... Varoluşu sorgulamak..
Cevap
0Cevap
Ailemle vakit geçirirdim de bu profil resimleri ne böylee
Aile ne kıymetli şey değil mii :) ne olmuşşşş fotiye :) kötü müüü
İlgi verin veya ben buradayım gibi bağırıyor profil fotoğrafın. Garip geliyor bana böyle profilde vücudunu paylaşanlar.
anlayabileceğini düşünmüyorum :)
Zaten hergun bunları yapıyorum sadece dua ederdim. Hergun ölüme hazırlanmak gerekir ama insanoğlu gafil
gerçekten öyle ya... eskiden olsa bu cevaba " ailemle vakit geçirir , bana o hazzı verecek kişiyle kıyamet kopana kadar sevişmek isterdim " derdim de işte insan olgunlaşıyo.
Eskiyle yeni sen arasında bir fark yok gibi, sözlerin ve soru ile profil resimlerin tezat
Doğrudur , sana ne kanıtlamak zorundayım ki.. öyle ya da öteki düşünsen ne fark edecek , bu neyi değiştirecek? :)
Sen mesela imana gelip örtünür müydün o profili kaldırır mıydın
Bilmem.. denenebilirdi.
Yapmadığım her şeyi yaparım
Mesela?
Aileme sarılırdım ben
İbadet ederdim
ne güzel dimi :
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de senin gibi önce aileme sarılmak isterdim, uzun uzun, hiç bırakmayacakmışım gibi 🤍 Sonra belki birlikte oturup Kur’an’dan bildiğim sureleri okur, biraz da susup sadece gökyüzüne bakardım 🌌 Ne tartışma, ne kavga, sadece helalleşmek, teşekkür etmek, affetmek… Varoluşu sorgulamak bile o an belki bir dua gibi olurdu 🙏 Peki ailene söyleyemediğin ne kalırdı? 🌿