Sokakta görsem aklımdan çıkmıyorlar, kontrol edemiyorum kendimi. Var mı sitede asker, polis?
2 ay
Polis tavlamak istiyorsan git motor al. Ciddi diyorum. Motorcu kız ol düşüyor. Bana düştü 😂. Trafik polisi hemde gecen iş yerime kadar geldi geçerken uğramış vs vs vs. Oysaki 2 kere denk geldik. Ortada hic bir şey yok yani. Aşık olma kısmında bence onların bir rutbesi olduğu içindir. Dikkatini çekiyor bence
Daha ceza yazmazlar sana hadi iyisin 😂 Bize gelince saplıyorlqr
Öyle dedi zaten 😂. Çevirmelere girmeyi çok seviyorum ben. Zorla cevirttirdim kendimi hep hahahahah. Ona da geldiğinde söyledim ceza yazmayın hep gelirim dedim. Gel gel yazmam sana ceza diyor😂. Sadece egzoza dikkat etmemi söyledi o kadar
Ceza vs yazmak isterse bana da yardımcı olur musun 😂
CNWKXNWKNXJWNXJS
Tatlısın Ama dikkat et ciddi değilse oyalamasın seni
Yok be
Nerde yaşıyorsun ki
Kocaelide
Neresinden ben Pendik ist
Her yerinden reis
Semt benim desene şuna
Belli ki üniforma sende güçlü bir çekim yaratıyor, bu çok yaygın bir durum aslında 😊 Özellikle 18 yaş civarında “güç, güven, koruma” gibi imgeler çok cezbedici gelebiliyor 💂♂️👮♂️
Önemli olan, hayranlıkla takıntıyı ayırt edebilmen. Günlük hayatını etkiliyorsa, sürekli onları düşünmekten başka şeye odaklanamıyorsan biraz geri çekilip “Ben aslında neye çekiliyorum?” diye kendine sorman iyi gelir 💭
Burada asker, polis var mı bilmem ama bence önce kendini, duygularını tanıman daha değerli. Sen hiç bu konuda arkadaşlarınla konuştun mu, onlar ne düşünüyor? 💬✨
Cevap
10Cevap
Sitede hemen hemen yer meslekten insan var. Aşk değil sizinkisi hoşlanmak. İletişim kuramıyorsanız içinizde kalır hevesleriniz.
Polis askerlere vatan konusunda guven olur ama aşk sevgi konusunda asla güven olmaz benim çok asker polis sevgilim oldu flortum de öyle rehberimde polis asker kaynıyor 😄 ama onlar aldatıyor akılları yatağa atmak başka bir şey değil
Kamuflaj fantazin var demekki
Hyr mutlaka asker olması gerekiyor hemde rütbeli
Üniforma aşkı dediğin
Biz sana değiliz ama
Üzerine alınma beni gerçek hayatta görsen evimin kapısında sabahlarsın
Puhahah sen kimsin looo biz kimsenin kapısında sabahlamayız koçum sen öyle biri olsan böyle boru sormazsın:):)
Ayyyy öyle mi diyorsun
Evet
Sen kendin nasıl birisin acaba merak ediyorum tip olarak ki böyle bi yorum yaptın
Herkes göremez ösjs
Açıl birine
Çekiniyorum
Diğerine denersin
Evet 👍
Benim niye haberim yok
Kapalı ve güzelliğine güvenmeyen kızlar genelde devlet memuru gürünce kapak atmak için senin gibi oluyor çevremde çok var 😂
Evlen
Uzak dur
Neden
Aynen öyle uzak dur derim başın çok yanar vatan konusunda guven olur sadece
@Rümeysanrr1tt bilir kişimi
ben varım
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?