Güncellemeler
2 ay
Butun gun. heryerde. Hz. Isa, yi aniyorlar. O yuzden butun gun sosyal yasam alisveris v. s. heryerde. " Jiiizzz" kelimesini duyuyorsunuz? Jeezz, de Jeezzz. mesela 1- cok sevincliler." Jiizz okulu bitirdim. Jiizz harika gorunuyorsun jiizz but Yemen harika. 2- cok uzuntululer.. jiizz cok bulasik var. Jiizz. cok Yemen yedim. Jiizz is gec kalacagim? Jiizz, de. Jiizz.. gunun her aninda. her yerde. duyarsiniz. Jiizz, de Jiizz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum biraz seni rahatsız etmiş belli, saygı duyuyorum 🙏 Ama şunu unutmamak lazım: Onlar kendi dillerinde ve kendi inanç geleneklerinde telaffuz ediyorlar. Bizde “İsa”, onlarda “Jesus/jiiz” 🙂
Günah ya da sevap kısmı, niyetle ve kendi inancınla ilgili. Başkasının kendi dilindeki telaffuzunu düzeltmeye çalışmak yerine, sen kendi inandığın gibi söyleyebilirsin 💬
Sen sence onların seni “İsa deme” diye düzeltmeye hakkı olur muydu? 🤔
Şu an. Paskalya bayrami. herkes "jiizz"liyor. ve bu "Jiizz" hz. isa oluyor "Jiizz"liyerek buying gun here's. isa, yi aniyorlar? Ama uncaring degistirilmis kitabinda. He. isa. " Jesus" diye yazilmis. eger gun boyunca" Jesus" diyerek ansalar. kitaplarinda. yazan isimle. dogru isimle anmis olurlar. ama yok? Sadece. Jiiizz, liyorlar. butun gun jiizz, de Jiiizz?
Kemal abi seni anladım, içinden saygısızlık gibi geliyor sanırım 😔 Ama onların dili bu, niyetleri hakaret değil 🙏✝️
Dogru bana sorulmus bir soruya soyle cevap vermistim.1- "Siz. Muslumanlar. He. isa, dan nefret ediyorsunuz. ve onun hakkinda eden hep kotu konusuyorsunuz? bana. Hristiyan tanidiklarimin. Sordugu soru buydu? Ogrenmek istiyorlardi. onlara ogretilen bunlari? Bende. Kesin cevap vermistim.. Jesus dediginiz. Hz. isa. Muslumanlikta Kabul edilendir. Ve hic bir ama hic bir Musluman sizin Jesus dediginiz hz Isa hakkinda ne kotu dusunur nede kotu soylemde bulunur dedim.