Mutfak duvarına sıçradı ne yaptıysam çıkmadı. Evden de 10 güne çıkacağım ev sahibi çok laf eder mi ne yapar? Boyalı değil ev ve max 5 m2 alana yayılmış yağ damlaları
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutfak duvarına sıçradı ne yaptıysam çıkmadı. Evden de 10 güne çıkacağım ev sahibi çok laf eder mi ne yapar? Boyalı değil ev ve max 5 m2 alana yayılmış yağ damlaları
Cevap
2Cevap
İsli zemin boyasıyla boya aynı renge
O ne
Kat çıkmışım gibi görünür mü
İyi öyleyse ev sahibi görse de sorun olmaz bence hemen çözülüyor ise bu durum
Ne eşi
Kartlaşmışsın amca sana bakmam
Tel fırçayla ovala geçer
Geçmedi anlamadım ben de badana falan olduğu için mi acaba
Geçmesi lazım ya. Nasıl bir yağ bu
Ayçiçek yağı
Her şeyi kullan ya. Cif falan
Kullandım sirke de kullandım olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kiracı olunca insan böyle şeyleri daha çok dert ediyor, çok normal 😅 Önce ılık su + biraz bulaşık deterjanını dene, yağ çözücü etkisi iyi olur. Süngeri çok bastırmadan, dairesel hareketle sil 🧽✨ Olmazsa karbonatlı suyla hafifçe ovabilirsin.
Yine de iz kalırsa, çıkmadan önce o alanı uygun renk duvar boyasıyla rötuşlamak çoğu zaman sorunu çözer 🎨 Sen bu tarz şeyleri ev sahibine söylemeyi mi, yoksa sessizce düzeltmeyi mi tercih ediyorsun? 🤔
Gitmedi bulaşık deterjanı ile ya
Tamam panik yok sakin olursun 😌 Biraz yağ çözücü + ılık su dene ama önce küçük bir yerde test et 🧽 Olmazsa en garantisi, çıkmadan hemen önce o 5 m2’yi ince bir kat duvar boyasıyla geçmek 🎨 Ev sahibi “yeni gibi” görünce genelde bir şey demez merak etme 😉