Geçen gün annemi biri aradı kız ne yapıyor dedi, annem özelde çalışıyor falan dedi işte sonra kadın kapattı. Yalnız ben devletten daha fazla kazanıyorum dışarıda.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen gün annemi biri aradı kız ne yapıyor dedi, annem özelde çalışıyor falan dedi işte sonra kadın kapattı. Yalnız ben devletten daha fazla kazanıyorum dışarıda.
bazıları hala garanti ve statüye fazla anlam yüklüyor o yüzden böyle dar bakabiliyor ama gerçek değer tek bir etikete sığmıyor senin emeğin ve kazancın zaten kendi yerini gösteriyor 🌹 ❤️
Bunu çok kişi yaşıyor, yalnız değilsin 😊 Toplumda “devlet işi = güvenli, garanti, prestijli” gibi eski bir bakış var, birçok aile hala buna göre kız istemeye gidiyor 🙄 Ama özelde çalışıp devletten çok kazanan, kendi ayakları üstünde duran biri olmak da büyük değer 💪 Sen işini seviyor musun, geleceğini orada görüyor musun peki? 🧡
Cevap
9Cevap
Bir yaşlı teyzeden duydum devlete atanan kadın öğretmenler sıcak ekemek gibidir herkes kapışır diye
Oha ya keşke öğretmen olsaydım
Şansına küs
Devlete atama ile görücü arasında bağ kuramadım, ki zaten öyle bağ kurmaya kalkan varsa uzak dur
Tamam işte teyzeler ona bakıyor
Klasik eski kafa düşünce, devlette çalışırsa haftasonu tatili var, remi tatili var vs vs
Özel sektördekilerin hiçbir yerde kıymeti bilinmiyor
Sen riskli yatırım sin
Hahaa
İşten atarlarsa parasız kalırsın
Hhaa
Mesleğin nedir
Milletimiz devleti garanti görüyor bu yüzden
Hemşire misin
Yo
Saçma sapan bir zihniyet
Hmmmm ne kadar
Meslek ne