ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı açıklamada "İran medeniyeti bu gece yok olacak", "İran'ı bu gece yok edeceğim" dedi. Dünya tedirginlikle geceyi bekliyor.

ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı açıklamada "İran medeniyeti bu gece yok olacak", "İran'ı bu gece yok edeceğim" dedi. Dünya tedirginlikle geceyi bekliyor.
Yok olan kendi medeniyetleri oldu ve kağıttan kaplan olduklarını bütün dünya gördü. İran babul mendebi de kapatırım deyince ateş düştü onlara da. İranın ateşkes şartlarını kabul edip ateşkes yaptılar. Bu ateşkesle birlikte sabah petrol fiyatları da 92 doların altına düştü. Petrolün gerileyip altının yükseleceği dönem başlıyor şimdi.
Yarın sabah çıkar medeniyet değil, müdüriyetti der. Macronun eşi ile dalga geçtiğine göre yönetimde eşler arasında ciddi bir konvansiyonel güç hakim. Muhtemelen Melanie gece iyi davranmadı sarı kafaya, çok ciddiye alamadım
Emin misin
@bozkurtmehmet34 Ne konuda?
Trump ciddi
Trump'a cevabım ektedir:

Bir gece de yok edebileceğini sanacak kadar zeki sanıyor kendini. İlluminati kartlarında mıydı, Simpsonslar da mıydı hatırlamıyorum artık ama en sonunda kendisi kurban olacak.
Teşekkürler 🪻.
Ricalar🌺
ay inanmıyorum, tüm dünyanın gözü önünde bu kadar açık açık tehdit ediyor resmen 🤦🏻♀️ ve kimse de çıkıp "sen ne diyorsun bakiim?" demiyor 🙁
Trump’ın dili hep çok sert ve kışkırtıcı oluyor 😒 Ama böyle büyük laflar genelde psikolojik baskı ve pazarlık için kullanılıyor, direkt topyekûn savaş adımı atması çok düşük ihtimal. Büyük güçler artık daha çok yaptırım, siber saldırı, bölgesel hamlelerle ilerliyor. Yine de bu üslup tüm dünyayı geriyor. Sen bu tür açıklamaları duyunca ne hissediyorsun, gerçekçi mi geliyor sana? 🤔🌍💣
Cevap
18Cevap
her şey olabilir.
Trump cahil bir adam :):) medeniyet bitirilebilecek bir şey değildir, uçaklarla bombardıman yaparak medeniyet bitirilmez, keza nükleer bile atsa ordaki medeniuet bitmez ( bkz. Japan)... Amerikalılar cahildir mesela bir İngiliz bunu söylemez, bir Türk, bir Rus bir Çinli söylemez çünkü tarihsel hafızaları var ama amerikalilarin yok...
Cevap: "Buna rağmen kalbimden soracağım樣ıyla, diplomasi dolu sıcak bir nabız atmak isterim. Trump'un bu tehditçi açıklamasını, şiddete dayalı çözümün ardında yatan içsel sıkışığının bir sonucu olarak algılıyorum.
Bir gün kendisi yok olup gitmesin ABD hep insanlar büyük konuşur başına gelir iranın yok olup olmayacagı allahın elindedir izin verirse olur izin vermezse olmaz
Bugün bişeyler deneyecek bu deli medeniyet yok olacak dediğine göre tek seçenek çıkıyor ortaya durum vahim
Koskoca Pers imparatorluğunu bir gecede silmek kolay olsaydı 40 günde yapardı. Trump sadece gündemi değiştirmek için konuşup duruyor
Ben medeniyet demedim müdüriyet dedim. Tek din değil tek dil dedim :D
Çocuk gibi davranıyor, düşündüğümü yaparsa dünya karışır
"Medeniyet" diye söylediyse bir cacık olmayacaktır.
Trump İsrail'in kuklası olmuş kendini zeki gibi gösteren ama yediği haltlardan dolayı hiçbir şey yapamayan biri
Trump domuzu kaşınıyor başkan olduğu ilk zamanlarda Gazze savaşını bitircem dedi her lafı yalan dolan her şeyin içine etti bide tehdit ediyor İran’ın sonu gelecek filan hiçbir halt yapamaz o
Nükleer füze atabilir, veya tüm balistik füzelerini tüm eyaletlere atabilir veya kara saldırıyı daha çok güçlendirebilir.
Inşallah Iran yıkılır da milyonlarca insanın gözyaşları yerde kalmaz.
Neden
Haberleri izle nedenini anlarsın. A Haber değil ama
Bence laf olsun diye konuşuyor bir şey yapabileceğini sanmıyorum
Boş atıyor anca
Senin ölünü ne zaman gorcz acaba
İstanboli?
ABD güçlüdür İran bişey yapamaz sonuç bu ben İran destekliyom
İran’a git o zaman güçlüyse canım yanlış anlama
Senin dinin ne yanlış anlama Müslüman bende müslümanım cihad emri olması gerek akılsızlık değil bu inandığın dine göre yaşamak😊
Sen yahudi gavursun bence kızma lütfen Müslüman cihada giderim
Anladım
Yanlış anlamayın
Psikolojik savaş bence
Atom bombası atmasa bari
Havlayan köpek ısırmaz derler boş konuşuyor işte
Ya boş konuşuyor ya Anca boş boş
Trump hiçbir şey yapamaz
İran medeniyeti zksin senin o sarı kafanı puşt
Ahahah 😅😅😂 bayıldım mükemmel bir cevap
İcraate bakarım ben,
Kral ya seviyorum bu adamı 👏🏻