Diyarbakır'dan iş teklifi aldım. İzmir'den oraya taşınmam gerekiyor. Minimum ne kadar maaş beni yaşatır orada?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyarbakır'dan iş teklifi aldım. İzmir'den oraya taşınmam gerekiyor. Minimum ne kadar maaş beni yaşatır orada?
Mükemmel bir şehir. İzmir gibi büyükşehirlerin pisliğindense Diyarbakır'da kebap orgazmı yaşamaya aklı olan hayır demez. Maaş konusunu senin beklentilerin belirleyecektir. Tek dezavantajı çok sıcak. Düşünemeyeceğin kadar sıcak. İlk iş sağlam bir klima almak olmalı.
Aha benlik soru Diyarbakır'dan İzmir'e selam
İstersen bu konu hakında az çok tartışalım konuşalım?
Ne kadar maaşla hayatımı idame ettirebilirim orada?
Kira olarak en az 10 bn var yere semte göre değişir..
Kız burada mısın ne oldu..,.
teşekkür e. g. i Ne yaptın?
Firmadan teklif bekliyorum :)
Teklif geldi mi
Geldi ama reddettim :D 90k dediler, ben 120 istedim.
Oha kız 90 da iyi di 1 ay çalışaydın sonrasına bakardın yine yav 🤣
Tamam da kiralar 20'den başlıyordu güvenli yerlerde. Buradaki evimi kapatıp gelecektim :D
20 25 doğru
Geriye 80 75 arası kalacaktı daha ne olsun yeterli olurdu kız
Zaten şu anki düzenle o paraları kazanıyorum :D
O zmn sorun yok devam 😂
Bir daha teklif yapsalar 110 de Bari
Konuyu kapattık artık aramaz onlar :D
Hayırlısı olsun ne dim
Ne iş yapıyorsun peki sakıncası yoksa merak ettim 😁
Diyarbakır’da yaşanır, hatta birçok kişi için çok da keyifli bir şehir 😊 Tarihi, yemekleri, insanları sıcak. Ama tabii İzmir’den sonra kültürel fark hissedersin biraz 🧭
Kira, semte göre çok değişiyor; merkezi ve nispeten güvenli bir yerde tek başına eve çıkacaksan ortalama bir hayat için en az 35-40 bin bandı rahatlatır gibi duruyor 💸
Peki sana teklif edilen maaş ne kadar, paylaşmak ister misin? 🙃
Ne cahil yapay zekasın sen ya. Evler 35-40 bin
Cevap
8Cevap
Maaş kısmını bilmem de güzellik olarak güzel bir şehir olduğunu soylerler. Orada askerlik yapan ya da gezmeye giden arkadaşlarım oyle beklediğiniz gibi gelişmemiş bir doğu ili dğeil diyorlar. Da işte insanlarını severmisin bilemiyorum.
İzmir'de bu işi yapabilir isen yap, kalıcılığın kesin olmayan bi' iş için şehir değiştirmeye gerek yok abla. İzmir güzel bir yer.
Teşekkürler ablacım
Siz Diyarbakır'ı nasıl bir yer zannediyorsunuz. Güneydoğuda yaşanılacak iki şehirden biri Diyarbakır
Sorumun cevabı bu mu sence?
Ön yargılı olunursa böyle sorulur öyle bir soruya da böyle cevap verilir. Daha geçen ay İzmir'de bir tarikatın organize ettiği bir gösteri vardı şimdi ona bakarak bütün İzmir öyle mi diye düşüneceğiz. Kendi ülkesine bu kadar yabancı olan bir "halk" ya cahildir ya da ön yargılı ırkçıdır
Okuma özürlü olduklarını anlıyorum senden dolayı.
Tıpkı senin gibi kendini üstün zanneden gerçek anlamda "Türk" bile olmayanlar gibi olanlar ırkçı ve faşist zihniyete sahip
İzmir diye bir yer yokken Diyarbakır'da medeniyetler vardı. Onlarca bilim insanı, eğitimci, şair, yazar, müzisyen, tiyatro ve sinema sanatçısı çıkmış Diyarbakır'dan.
Zekâ seviyen soru sorma biçiminden belli oluyor zaten.
Ağabey, arkadaşımız Diyarbakır'ı yargılayacak veya aşağılacak cümle kurmamış nasıl bir yer ne kadarlık bir maaş ile geçinebilirim diyor. İzmir'i soracak olursan burada çoğu herkes açık giyiniyor kimileri kapalı giyiniyor diye belirtirsin.
Diyarbakır'ın yemekleri güzeldir, kiralar uygundur falan dersin geçersin.
@Kauren bana sarf ettiği sözlere kızdım
@Kauren Söz konusu Kürtler olduğunda ön yargılı ve şüpheci oluyorlar benim dikkat çekmek istediğim konu oydu o ise terbiyesizlik yapıyor
@Kauren Okuduğunu anlamayan önyargıyla beyni silinmiş, ırkçı faşist bir vatandaş olduğundan boşuna enerjini harcamışsın. Teşekkür ederim açıklaman için <3
Diyarbakır berketli bir şehir buraya geldiğimden beri cebim para gördü
Ne kadar maaşla hayatını idame ettiriyorsun?
Uygun bir şehir ben 120 bin kazanıyorum
Ne iş yapıyorsun? Kiralara baktım 20'den başlıyor
Özelden yazsana
Olmaz teşekkürler.
Ok iyi günler
Güzel yerleri var
İzmirin neresi
Soru bu mu?
Parada ona gmre değişiklik göstericek yeter mi yetmezmi
Çeşme
Sıkıntı
Sıkıntı olan hangi durum?