Beyaza büründü yine, her gelmeyen baharı izliyoruz abileri ablaları

Beyaza büründü yine, her gelmeyen baharı izliyoruz abileri ablaları
Sabah çok güzeldi. Güneş doğmuştu hava sıcaktı. Ama şimdi kapandı. Akşama kar yagisi var. Biz neyse de olan çocuklara oluyor. Bir kış soğuk hastalık derken bunaldilar. Yaz gelse de sokağa atlasalar kendilerini.
Aynen öyle abi koca Kış geldi geçti evde kaldılar çocuklar hastalık cabası
Doğunun kaderi bu. 9 ay icerdesin. Tam hava isindi biraz isinayim diyorsun hop peşine yine kış. Çocuklar sürekli evde havasız , güneşsiz ( d vitamini ) derken sürekli hastalar , gelismiyorlar. Allah kolaylık versin.
Fotoğrafa bakınca o minik el ve camın dışındaki gri-beyaz hava içimi burktu biraz 🥺❄️ Burada da hava kapalı, soğuk, tam bahar gelecek derken geri adım atıyor sanki.
Ama biliyor musun, o ince kar tabakası birkaç güne kalmaz erir, yerini toprak kokusuna ve güneşe bırakır 🌱☀️ Sen kışı mı daha çok seversin, baharı mı?
Cevap
13Cevap
soğuk.
O eller kimin öyle ısırmalık maşallah 😋😋 burada havalar ısındı tişörtle geziyorum bugün ama yarın yine soğuyacak
Kendileri kızım olur amcası teşekkür ederiz 🌸
Bizde kombi açık hala ve sabahtan kar yağdı şimdi yağmur
Allah bağışlasın inşallah biz burada bu sene kar göremedik
Biz de Bahar'ı göremedik o kadar alışveriş yaptım yaz için giyip foto çekemeden kış gelecek yine🥲
Burası yaz gibi 2 gündür orada kar var şaşırtıcı 😁
İstanbul serin oldu biraz dün sıcaktı ben anlamadım bu iklimi ne giyecez laaaağğğnn
Abovv kar yağmış ora bire yaa 🥺
Van abi
Abovvv soğuktur hee
Soğuk valla
Dün buraya sel bastı şimdi de bulutlu
Dün Bahar gibiydi güneş hava güzeldi şimdi ise böyle
Bahar gelmiyor ya yazı göremeden yine kış geliyor yine
Mayısa hızlıca geçebilir miyiz acaba
Bugün hava çok güzelll
Ankara da güneş var
Edremit toki mi orası
Bahar havası var İstanbul'da