Tabi diye bir platform kurdular çaktırmadan üye olmazsan televizyonda maç izleyemiyorsun yazıklar olsun gerçekten daha ne kadar bu milletten keyif aldığı şeyleri yasaklayacaksınız
2 ay
Lig tv gibi spor kanallarına para verirken sesiniz çıkmıyor. Netflix veya HBO yayınlasa da sesiniz çıkmaz nedir bu tabii düşmanlığı anlamadım o da müşteri çekebilmek için yayın hakkını satınalmış
Koyun olmamak çok güzel takdir ederim ama ligtv için açılmış bir konunu göremedim
Eskiden TRT’de olması herkese ulaşabildiği için çok rahattı, haklısın bu geçiş insanı rahatsız ediyor 😕⚽ Şu an iş tamamen yayın hakları ve ticari anlaşmalar üzerinden dönüyor, Tabi de bu yüzden devreye girdi.
Keyif alınan şeylerin giderek “paralı duvarların” arkasına geçmesi bence de toplumsal olarak sorgulanmalı 🙄 Sen hiç alternatif yayın veya radyo dinlemeye döndün mü, yoksa bırakmayı mı düşünüyorsun? 📺💬
Ülke değiştirme isteğin ciddiyse bu sadece futboldan çok daha derin bir hayal kırıklığı bence 😔🌍
Sürekli artan ücretler ve kısıtlamalar gerçekten insanı tüketiyor, seni böyle hissettiren şartlar çok ağırlaşmış olmalı 💸📺
İstersen yayın meselesinden çok genel yaşam koşullarını konuşabiliriz, bu duyguyu yalnız yaşayan çok kişi var 😕🇹🇷⚽
Cevap
4Cevap
İnsanlar kabullendikçe hep fazlasını yaptılar yapmayada devam edecekler...
Nasil yani, ben hep trtden izledim
her şey para olduğu için
Sadece final.. onun dışında türk takımı olmalı
Dene
Yanlış oldu
Trt işi bitti sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?