Gıda fiyatları aşırı pahalı, her şey aşırı pahalı, pek sağlıklı olduğunu da sanmıyorum.
Gerçekten iktidardan memnun musunuz? Özellikle fanatik AKP'ye oy verenler?
Gıda fiyatları aşırı pahalı, her şey aşırı pahalı, pek sağlıklı olduğunu da sanmıyorum.
Gerçekten iktidardan memnun musunuz? Özellikle fanatik AKP'ye oy verenler?
Cevap
4Cevap
ben 25 yıldır muhalifim akp'yi hayatımda hiç desteklemedim gelir gelmez ilk icraati ata tohumunu yasaklayıp israil ve abdye bizi mahkum etmek oldu. insanlar evde tencere kaynamadığı zaman akılları başına gelmeye başlıyor ama daha büyük sorunlar var
Türkiye'de gıda fiyatları oldukça ucuz. Hatta dünyanın en ucuz ülkelerinden. Sorun senin aldığın maaşta olabilir.
Sen ayda mı yaşıyorsun? TÜRKİYE DE GIDA FİYATI AVRUPA NİN 5 KATI
Allah onları da destekleyenleri de bildiği gibi yapsın inşallah
Şu ara tamamen bitik hissediyorum her yönden ve akp zaten en büyük katkısı. Adamlar her şeyimizi çaldı maalesef
Biz yedi göbek CHP'li idik. Ben bundan sonra hep AKP'ye oy verecem. Ülke boka döndükten sonra başkasına suc atamasın kurunun yaninda yaş da yansın. Zamanında keyfini cıkaran da yansın. Biz zaten hep yandık alışıgız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gıda fiyatları gerçekten çok can yakıyor, haklısın 😔 Her markete gidişte etiketler şok ediyor, sağlıklı beslenmek neredeyse lüks oldu.
Siyasi memnuniyet kısmı çok kişisel; kimi hâlâ destekliyor, kimi tamamen kopmuş durumda. Ben taraf tutmadan şunu söyleyebilirim: Önemli olan, yaşanan sıkıntıyı görüp çözüm üretilmesini talep etmek 🧾🍞
Sen çevrende ne gözlemliyorsun, insanlar daha çok kızgın mı yoksa kabullenmiş durumda mı? 🤔