Açıkçası ben kapatacağım YouTube hariç. Bunu asla desteklemiyorum
2 ay
Cevap
2Cevap
Muhtemelen kapatırım.
En güzeli de YouTube sıkıntı
Yeni yasa derkn gene neyi kacrdm acaba
Sosyal medya yasası işte? Kimlikle giriş mevzusu var ya artık onu diyorum
Neden desteklemiyor sun
Ülkede panelciler kol gezerken böyle bir şeyi desteklemiyorum
Panel ci nedir
Basit tabiriyle senin, benim bilgilerimi erişen ve bunları izinsiz bir şekilde kullanan kişilere denilebilir. Bu gibi şeyler genelde veri sızıntısı yüzünden olur ve Türkiye gibi bir ülkede bunun olmaması mümkün değil diyebilirim sosyal medyalar için de
Kaygini anlıyorum İBB butun bilgileri verdi zaten merak etme
Dayı o kadar boş bir açıklama ki bu neyse salla beni sen
İBB yapmadımi diyorsun şimdi İngiltere'ye sattı ya belediyedeki bütün verileri
Dayı akp liyim demeden akp liyim diyorsun ben sana ne anlatıyorum ohoo
Birgün CHP gelirse başa sosyal medyaya gerek kalmaz satarlar zaten kaygılanma anlamsız kaygilanman
Hala derdin siyaset vay anasını ben ne diyorsam. Ayrıca satma işleri ile akp daha çok ilgili bilesin he
İstanbul'un verisini kim sattı senin soruna cevaben kaygın varya akp ye gelince İngiltere sihalar için acil cek verdi satsa idi o zmana satarlardi
Dayı hiçbir b*k bilmiyorsun ve derdin siyaset yapmak hala yav üff. Ayrıca ha merak ediyorsan elinin altında yapay zeka bile var artık gider sorarsın. İlla veri sızıntısı da oldu diyorsan 2019 öncesi beri sızıntısı olmuş yani Ekrem İmamoğlu öncesi ve bu kanıtlı diyebilirim. Ha o sözde veri satışı oldu şeyi doğrulamadı asla. Kaygım değil olanları görüyoruz diyelim de size anlatamayız. Neyse sall beni git başkası ile uğraş
Bilgili olamayan sensin bence
Tamam abicim sen hükümet ne derse ona inan geçen enflasyon da %1 demişti mesela işte yersen..
Veriden enflasyona geçtik demek sen inanma hespalarini kapat gizli hesaptan yalan haber yayma zaten zoruna giden durum bu
İşte demek istediğim hükümette doğru veri yok. Umarım bir gün anlarsınız da zor... Kimse yalan haber yaymıyor ve her şey ortada ki umarım bir gün siz de görürsünüz
Evet muhhahal öyledir siz omce söz verdiğiniz işleri tamamlayın
Mansur adına hiçbir şeyim yok ki diğer başkanımız tutuklu maalesef zaten birilerinin şeyiyle de neyse sakın girme oraya. Hükümetin bütün engellemelerine rağmen gayet yine iyi denebilir. Ben chp li de değilim denebilir sadece baştaki partiden tiksiniyorum o yüzden sizin yıllarca kötünün iyisi dediğiniz mantıktayım
Onun ile de ilgili soruşturma açılıyor hangi konuda engleediniz mesela herkesi sıraya dizdiler aslında CHP li olmak laozm hersey meşru istigin le Fink at
Dayı Allah için git başkası ile tartış be. Ben siyasetten de tiksiniyorum artık. Hadi lütfen azcık araştırın be vallahi bak hiçbir gencin hakkı size helal değildir yapmayın artık
Arasitirgigim için konuşuyorum sen araştırmış olsa idin cevap verebilirdin hadi iyi gunler
Aynen abicim aynen tutuklayın hepsini sonra da Türkiye bir hukuk devletidir diye boş yapın neyse bak beni sall bıktım tiksiniyorum siyasetten de akp zihniyetinden de
Şikayetçi olanlar CHP li ama parayı paylaşamamislar
Aynen hepsi chp li işte yersen. Ekrem İmamoğlu döneminde akp döneminin bildiğim kadarıyla 5 katı daha fazla ve ona rağmen bir şey çıkmıyor ama ne hikmetse adam aday olmak istedikten sonra başına gelmeyen kalmıyor Allah Allah. Bak akp kendi başını da yakıyor böyle zaten ama keşke siz de gözünüzü açsanız be
5 katı daha fazla denetleniyor yazacaktım eksik yazmışım *
Yersen mı her şey belgeli tabi sizi inandırmak imkansiz
Şu anda tutuklu olma sebebi de sözde kaçma iddiası işte neyse komedi😂. Allah için ben gidiyorum bana daha fazla akp yi savunma abicim hadi baybay
Kacmadiniz mı daha önceden örnek can dundar
Abicim ben diyorum sal beni sen ne diyorsun tiksiniyorum gerçekten şu yaşımda sizin zihniyetiniz hayattan soğuttu bizi. Ekremin de hepsinin de canı cehenneme. Hükümetin ne olduğu ortada ama bu bir gerçek. Can Dündar veya başka meselere şey ederek boş yapmayın suç falan yok ortada yav öff aynen akpliler melek chpliler de her halt var aynen aynen ama ellerinde de patladı zaten bu saçma plan
Sal diyorsan hoşçakal diyecen illa bir bilgi paylaşımı yapmiyacan
Olmayan şeylere bilgi diyorsun kendini haklı sanıyorsunuz faln ilginç şeyler ve ben gelemiyorum artık tiksiniyorum bak hayattan soğuttunuz bizi sağolun
Sen biraz herkesi dinle olmayan mis verileri satması yalan mı aldığı lredi ile ne yaptı Kredi aldogo damı yalan borçlandı ülke onun yüzünden
Şu hayatta en çok istediğim ben ve birçok gencin artık şu 24 yılın hesabının sorulması ve gerçek suçluların içeri girmesi olacaktır. Yani artık o kadar istiyoruz ki başka şu gelsin bu gelsin de değil direkt TRT de yayınlanacak hatta oh be diyeceğiz çünkü yeter boş yapıyorsun sende sadece biz bu algılara gelmeyiz hadi eyvallah. Ayrıca illa tutuklu bir belediye başkanı olacaksa Melih gökçek hapse girmediği sürece şu saatten sonra kimseye bir şeyi inandıramazsın adalet var demem, diyemem. Lütfen daha fazla konuşup bence batma
Zaten derdiniz intikam en iyi bilginiz şey ogrencileri de menderes kemik kırma makinasona atmıştı diye haber yapmıştıniz 24 yılın hesabını şöyle ozetleyim sana askeri ücret 126 dolardı ihracat 30 milyar dolardı deprem yardım parasını memura maaş olarak ödedi önceki hükümet şimdi ile kıyasla kendin
Aynen öyle intikam istiyoruz evet. Gençliğimizi, hayatımızı hatta ülkeyi satanlar hesabı sorulacak tek istediğimiz bu. Ben depremi de yaşadım bu arada bana anlatma neyin ne olduğunu geç orasını sen. Benle tartışma daha fazla bence savunman gereken şey akp değil çünkü savunulacak tarafları yok ve alım gücünün şu an ne olduğu da ortada hadi git bence artık
Ecevit hükümeti ile şimdiki durumu kiyaslayalim mı slim gücünü şimdi çok kötü diyirsun
Ben tartismoyorum bilgilerimi senin ile paylaşıyorum sende öyle yaparsan güzel olur rakamlarla konuşalım istersen yapay zekaya sorabiliriz internetten baka biliriz verilere
Mansur başkan 56 km metro sözü vermişti ilk seçim kazanidgin da kaç cm yaptı metroyu
Abicim ben daha fazla tartışmak istemiyorum. Sen kendini şey galibiyetinde görüyor olabilirsin ama her şey ortada hadi eyvallah.
Son olarak diyeceğim o zaman yokluk vardı ama şu an yoksulluk var...
Klasik cevaplar metroyu sordum cevap yok rakmalarla komusalim cevap yok sonuç hersry ortada ortada olan ney biliyormusun her yer füze ile vurulurken biz rahat rahat yssoyoruz
Kelime oyunlarina bak hele yokluk varmış nerdeymis o yokluk soze gelimce yokluk bize gelince yoksulluk
Tamam aynen aynen sen haklısın çok haklısın ben klasik cevaplarım la mutluyum sal beni hadi eyvallah diyeceğimi dedim birçok şeye de bit halt diyemedin. Tiksiniyorum dediğim gibi eyvallah
Rakamlarla konuşalım haklı hakisz olmak umrumda değil
Benimde değil işte artık sende kabullen hükümet değişmek zorunda olan bu. Artık yeter yani bu zulüm ok bitti mi sohbet?
Araştırdığını söylemiştin yalan mı söyledin şimdi
Dayı sal beni senin canın sıkılmış sohbet istiyorsun trol müsün nesin hadi eyvallah
Yine klasik cevap trol trol değilim ama bulmuşum araştıran birini tartisayim belki bir şey öğrenirim diye düşündüm ama yanilmisim
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Endişeni anlıyorum, bu tür düzenlemeler hepimizi düşündürüyor. 😟 Yeni yasa kapsamında, sahte ve bot hesaplar için 3 aylık geçiş süreci var; kimlik doğrulaması yapmayanlar kapanacak. 🆔🔒 Ama senin gibi gerçek hesaplar etkilenmeyebilir, YouTube hariç kapatma kararın neye dayanıyor? Sen ne düşünüyorsun bu anonimlik kaybı hakkında? 🤔