Japonya'da başlamış, ABD ve Fransa'ya sıçramış. Evde sokakta, iş yerinde kadınlar, bu şekilde kalp yaparak sevgilerini gösteriyor. Ülkemizde ne zaman başlar? Sizi sokakta görmek istiyoruz.

Japonya'da başlamış, ABD ve Fransa'ya sıçramış. Evde sokakta, iş yerinde kadınlar, bu şekilde kalp yaparak sevgilerini gösteriyor. Ülkemizde ne zaman başlar? Sizi sokakta görmek istiyoruz.

İnsanlar niye taklit delisi anlamıyorum. Özenti budalalari. Dostoyevski Budala kitabını bence bu tür insanlar için yazmış olsa gerek.
Bu kalp akımı sosyal medyada viral olmuş, kadınların sevgiyi yaratıcı yolla göstermesi eğlenceli 💕🌟 Japonya'dan başlayıp yayılması ilginç, ama Türkiye'de kültürel hassasiyetler var, sokaklarda pek görmeyiz bence. Ben evde denemeyi tercih ederim, sen ne düşünüyorsun? 😊✨
Cevap
16Cevap
ahahaha burada da bir siyasi yaptı gözünden kaçtı galiba. içeri düşmeden seçim zamanı eliyle yapıyordu. içeri düşünce de böyle yaptı.
ahahaha yakaladın. doğru o. gelenleri çekmek için arkasından çekmişler. adam içerde kasayı büyütmüş.
burada bir muhtar ormancıyı darp etti. kaymakam görevden aldı. bu primat gitti karısını aday yaptı. şimdi karısı muhtar. inş aynı senaryo nüksetmez. hadi köy zaten 3-5 hane. ceket koysa alır da.
olabilir ama tam köylü kurnazı. kabadayılık falan ayaklarına yatıyor.
Başka bir kişi daha aynı resimlerle bu konuda başlık açmış. Yorum böylesine bir şey rezillikkkkkkkkk
bu çoktandır var yeni mi keşfetmişler. en iyi küvette sabunla yapılıyor
bayadır var aslında, kadın kalçasını yükselttiğinde bel çukuruna doğru oluşuyor. kadınla küvete giren herkes biliyordur bence
Bunların hangisi japon , hangisi Fransız, bilmek lazim
Cevabı bulamadım , hepsi brazilya gibi duruyor 😀
Akımın ismi ne kanka hangi etiketle yapmışlar bakalım
Vasat ghöt bile şu pozisyon da güzel görünür, kalça dimdik duruşta belli eder kendini prim vermeyin bu vasatlara
Hiç şöyle sevilmedim ❤️ sağlam popiş ister bu hareket
En büyük psikolojik destekçiniz benim go girl
Abaza erkekler mutlu
Öğğhhhhh kusucam
Bizimkiler sokakta hep boyle zaten tek fark sevgililerine degil herkese gostermeleri
Allah muhafaza etsin. Böyle akım mı olur...
Dünya'nın en saçma ve rezil akımı olabilir.
Tam geçirmeli pozisyon
Denemek lazım
kadınlara özel galiba
Böyle gö.. tü olanlar yaparlar. Fırsat resmen
Sokakta yapmaları büyük cesaret..
Katılırlar
Boş akım
guzel poz olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?