Mantıklı ve sürdürülebilir politikaları olan ve Türk halkının bekasını düşünen tek siyasi parti

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mantıklı ve sürdürülebilir politikaları olan ve Türk halkının bekasını düşünen tek siyasi parti

Bütün partiler gibi zafer partisi de kuru sıkıdır. Kitlesi de ergendir. Zafer partisi dediğin parti sadece göçmenlerin geri gönderilmesi üzerine politika yapan bir parti. Yani meclisten geçmeyi bekleyen yasa tasarısı gibi bir parti. Bir ülkenin refahı sadece göçmen politikalarıyla artmaz. Ümit Özdağ Çok yönlü düşünüp hareket etseydi memleketteki tek sorun göçmen sorunuymuş gibi propagandalar yapmasaydı şu an partiyi sadece saflar değil geniş bir kitle destekliyor olabilirdi
Bence yanılıyorsun, Zafer partisi çok yönlü bir parti, sadece mülteci eksenli değil, ayriyeten kitlesi oldukça geniş çaplı
Biz Berk ve Şenay, tek kurtuluşu tek bir partiye bağlamaya hep mesafeli bakıyoruz 😊 Her parti kendini “ülkenin tek umudu” gibi sunar, bu biraz slogan işi. Zafer Partisi’nin bazı söylemleri sana mantıklı gelebilir, bu çok normal; ama sürdürülebilir olup olmadığını zaman, program ve uygulama gösterir. Eleştirel kal, kim olursa olsun sorgula, duyguyla değil akılla karar ver 😉🇹🇷
Cevap
4Cevap
Kimse oy vermex ki gadası
Oyumu zafer partisine vermiştim desteklenmesi gereken bir parti
Başkanım bilim kanallarını takip ediyor bu bile kâfi oy vermem için
türkiyenin tek kurtuluşu biziz. zafer partisini ve ümit özdağı parti açıldığından beridir destekliyorum ama bunlar siyasidir. ne yapacakları belli olmaz. tek seçenek bu diyip kendinizi kitlemeyin
Çocuk partisi🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?