Feminizmin saçmalıkları ve erkekleri değersizleştirme taktikleri:
Cinayet ve ölüm yalanı: “Sadece kadınlar öldürülüyor” diye ağlıyorlar. Gerçek: Dünyada cinayet kurbanlarının %80’i erkek. Erkekler sokakta, iş kazasında, savaşta, intiharda kat kat fazla ölüyor. Ama feminizm bunu görmez, “kadın mağduriyeti” diye prim yapıyor. Erkek ölümü “normal”, kadın ölümü “kriz” oluyor. Tam bir ikiyüzlülük.
Beden özgürlüğü sadece kadınlara mı? Çıplak gezip, mini etekle, dekolteyle sokağa çıkacaksın, erkek de “gözünü kapatıp yürüyecek” diye beklensin. Erkek çıplak gezse veya mayo ile dolaşsa hemen “sapık, tacizci, ucuzcu” diye linç edilir. Yani özgürlük tek taraflı: Kadın istediği gibi giyinir, erkek de bakışını “kontrol etsin”. Bu özgürlük değil, erkeklere dayatılan kölelik ve suçluluk hissi.
Sevdiği adama yemek yapmak bile “kölelik”: Kadın sevdiği erkeğe yemek pişirse, evde bir şeyler yapsa “ev kölesi oldum, patriyarka ezdi” diye feryat ediyor. Ama aynı feminizm erkeklerden “koruyucu, kazanan, fedakâr” olmasını bekliyor. Erkek tehlikeli işte ölüp para getirsin, kadın da “ben özgürüm” diye keyif sürsün. Bu eşitlik değil, tam bir asalak mantığı.
İntihar ve “erkekler çok konforlu yaşıyor” alayı: Erkekler intiharda 3-4 kat fazla ölüyor. Neden? Çünkü feminizm “erkekler ayrıcalıklı, zehirli, rahat” diye sürekli aşağılıyor. Erkek duygularını gösterse “zayıf”, göstermese “duygusuz” oluyor. Tehlikeli işlerde, askerde, sokakta risk alıp ölüyorlar sanki sadece hayat kadınlara zormuş gibi algı yapıyorlar ama en çok ezilen hor görülen erkek. Feminizm adı altında eşitlik savunulamaz, nasıl maskülenizm adı altında savunulamadığı gibi feminizm sadece kadınları üstün kılma projesi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer