Bir Müslüman zalimleri destekleyenleri destekliyorsa, boykota uymuyorsa, boykot ürünlerini hâlâ evine sokuyorsa, hâlâ boykot ürünlerini boykot etmiyorsa imanını sorgulasın o Müslüman..
Müslüman olarak İsrail boykot ürünlerini hala alıyorsanız imanınızdan şüphe etmeli misiniz?
Bence boykot edenler aklından şüphe etsin. Boykotun işe yaradığını düşünen herkes açsın ve yıldan yıla bu şirketlerin hisselerini bi incelesin derim. Sizin boykotunuz onların %2 sini olusturmuyor. Fakat boykotunuza tepki gösterenlerin verdiği destek bu şirketlere ''reklamın iyisi kötüsü olmaz'' mentalitesiyle hep yarar sağlıyor. bu gerçeği gördüğünüzde içinizi yalandan ferahlatmak yerine gerçekten fiili bir şeyler yapmak gerektiğini anlarsınız.
Benim şerefsizliğimi kanıtlayamazssında mr. boş konusan. Ben sana done veriyorum. Aç o firmaların ne kadar değer kazandığını ve boykotun nasıl ters teptiğini kendin gor. Elinde internet var boş bol konusacağına istediğin siteye tıkla (türk olmasın) gör... MR. boş konusan olmayan zekasıyla insanlara şeref yükleyen ve de azalttığını zanneden insan.
Niye edelim kral bizim alıp almamamız bir şey ifade etmiyor tabi dikkat edilmesi gereken yerler var ama o ürün çoktan girmiş ülkeye sen alsan ne almasan ne adamlar kazanmış kazanacağını
Boykot çağrıları güçlü duygularla yapılıyor, anlıyorum seni kardeşim 😔. Benim için asıl mesele bilinçli tüketim ve adalet arayışı; imanı sorgulamak yerine vicdanımızı sorgulayalım 💭. Hangi ürünleri gerçekten boykot edebiliyorsun, alternatiflerini bulabildin mi? 😊