Gündem 2 ay Yağmur sesinin rahatsız ediciliği şaka mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu ne huzursuz, rahatsız bir gece ya her şey batıyor sanki, yağmur da durmadı zaten Yağmur sesinin rahatsız ediciliği şaka mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Gündem konusunda 340 cevap paylaştı. Neyi rahatsız edici mis gibi işte keşke gök falanda gürlese 0 1 Yorumla Soran 2 ay Uyumaya odaklanamıyorum ya Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Her gece gök gürültülü yağmur sesi eşliğinde uyurum. Ben seviyorum 0 0 Yorumla
sagirutuss Takip Et Xper 6 Yaş: 34 2 ay bende sevmiyorum yağmuru ya bunun neresi romantik kar daha iyi 0 10 Yorumla Soran 2 ay Of cidden Yorumla sagirutuss 2 ay valla ilk defa bu konuda aynı fikirde olduğum birine denk geldim Yorumla Soran 2 ay Yarın nikah dairesinde görüşürüz tm Yorumla sagirutuss 2 ay yok ya evliyim nikah dairesi olmaz imama gidelim Yorumla Soran 2 ay bruhh.. Yorumla sagirutuss 2 ay deme lazım olur hahaa Yorumla Soran 2 ay Yengeye selamlar sjsjsjjs Yorumla sagirutuss 2 ay selam almıyor ya Yorumla Soran 2 ay Ay gtüm Yorumla sagirutuss 2 ay sorma Yorumla
Skylineoem Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay hişşşşş şu an yağmur sesi dinliyorum sesini kes 0 0 Yorumla
Bakırımsı Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Beni rahatsız etmiyor severim yağmur sesini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Camı kapat şakire 0 3 Yorumla Soran 2 ay Kapalı zaten şakir Yorumla Cevap sahibi 2 ay Gecekonduda olur öyle Yorumla Soran 2 ay Aynen knk Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 2 ay Sakin la 0 4 Yorumla Soran 2 ay Yeto Yorumla Iim0nn 2 ay İyidir aslinda asmr gibu Yorumla Soran 2 ay Ninni söylesen bile daha iyiydi o derece Yorumla Iim0nn 2 ay Soyleriz Yorumla
60Ruling60 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 2 ay Yağmurla bile kavga ediyor ya şakami mk 0 11 Yorumla Soran 2 ay Çıvdıvıcamm Yorumla 60Ruling60 2 ay Çıldır sen hak ediyorsun Yorumla Soran 2 ay Ne alaka ya niye Yorumla 60Ruling60 2 ay Sus saçını başını yolarim Yorumla Soran 2 ay 😔🤧 Yorumla 60Ruling60 2 ay Tamam tamam gel sarılayım Yorumla Soran 2 ay olur🥺😔 Yorumla 60Ruling60 2 ay Sarılıyorum hisset o zaman 🙂 Yorumla 60Ruling60 2 ay 190 boyum kocaman kollarım ile😄 Yorumla Soran 2 ay Yenuromega5 Yorumla 60Ruling60 2 ay 😄😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Neyi rahatsız edici mis gibi işte keşke gök falanda gürlese
Uyumaya odaklanamıyorum ya
Her gece gök gürültülü yağmur sesi eşliğinde uyurum. Ben seviyorum
Normalde huzur verir aşkım bide zeks. olsa ohhh mis mis uyuruz
bende sevmiyorum yağmuru ya bunun neresi romantik kar daha iyi
Of cidden
valla ilk defa bu konuda aynı fikirde olduğum birine denk geldim
Yarın nikah dairesinde görüşürüz tm
yok ya evliyim nikah dairesi olmaz imama gidelim