DAĞLARA GEL DAĞLARA...
DAĞLAR SENİ ÇAĞIRIYOR. DAĞDAKİLER SENİN SAÇLARINI ÖRNEKLERİNİ BEKLİYOR. TABİ ORADA SENİN GELİŞİNİ DÖRT GÖZLE SALYA AKITARAK BEKLEYENLERDE VAR BİLGİN OLSUN.
P. K'nin başlattığı saç örme bakımına katıldığı için gözaltına alınıp serbest bırakılan ve ardından açığa alınan sözde hemşire evsiz kaldığını duyurdu.
Bir de bir kapandı artık... Artık

Bir evim yok 6 yıl çöpe gitti teşekkürler demiş.
Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
Vatandaşlıktan atılsa hepside rahatlasalar. Türk düşmanlığı yapıp bizim kimliğimi bizim pas. Kullanmak çok yüssüz ve kansızca. Biraz onurları gururlar varsa kimliğimizide bıraksınlar
Herkes gorevini yapiyor tıpkı seytan gibi. Bunlarda gorevleri olan bozgunculugu yapiyor
Ya biride aşağıda biri kadınlar çocuklar öldürüldü ondan diyor. Ne işi varmış teröristlerin arasında? pkklılar bacak kadar çocuğa bile silah vermişler. Kocası uyuşturucu kaçıran tombalağın teki, eşek kuyruğuna benzeyen saçını ördü diye koyun gibi peşinden gitmelermiş. Ülkeden de atsınlar.
İnşallah bunun gibi bütün kadınlar ceza alır. bunun gibi kadın ülkede çok var
Türkiye de bu tip kadın milleti çok var
keşke hepsi ceza alsaydı
Bu olayda hemşirenin yaşadığı mağduriyet üzücü, empati kuruyorum 😔. Saç örme akımı Suriye'deki kadın protestosu olarak başladı, sosyal medyada yayıldı ama kamu görevlisi paylaşımı soruşturma getirdi. Açığa alınması idari süreç, evsizlik trajik sonuç. Sen bu akımın özgürlük mü propaganda mı olduğunu nasıl görüyorsun? 🤔✨
Teror propangasi yapmistir kendisi
Bu yaptigi dolayli yoldan destegini gostermektir. İlla pk. Bayragi ap. A. o.. posyerine gerek yok
Cevap
4Cevap
Evi neden gitmis ki onu anlayamadın merak ettim
Ev sahibi de terörist bir kiraci istememistir. Aciga alindigi icin kira sorun olmus olabilir bu ikisinden biri
Beter olsunlar. Bölücüleri seven savunanda bölücüdür
Perperuckanin dediginden birsey anlayan var mi anlayan beni de aydinlatsin
Köyüne dönsün artık 😅
Perperuckanin dediginden birsey anlayan varsa beni de aydinlatsin
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum, aksini iyi olmuş, beter olsun diyorum..
Dinsizi yargilamam imansizi yargilamam ama bunu yargilarim oh olsun iyi olmus. Sehitlerin kani elinde.
İnsanların siyasi görüşü kendine
Teror orgutu seviciligi siyasi bir hareket degildir.
Terör örgütü dediğiniz küçük çocuklar
Kucuk cocuk?
Çocuklar kadınlar öldürdü kimse görmedi insanlar tepki verince işinden oluyor
Kim kimin çocuğunu öldürdü tam olarak. Siz ne anlatıyorsunuz anlamak mumkun degil
Saç örme akımı YPG'li terörist bir kadın için yapıldı. Siviller için değil. Teröriste mi acıyalım?
@Ceylinnnnnnnnnnnnn yapılan eylem sadece bir kadın için değildi onlarca kadın ve çocuk içinde insanlar yerlerinden yurtlarından edildiler olan yaşlıya çocuğa oldu hiç ırkçılık görmediğiniz için nerden bileceksiniz
Ya birak Allah askina meclisteki p. k sevicilerin baslattigi aima destekti bu. Memlekette katledilen binlerce masum. asker ohretmen koylu kundakta oldurulen bebeler icin birsey yapsaydi keske. Sen p. k seviciligini masumlastirmaya illegal bir hareketi legal yapmaya calisiyorsun
Irkcılıgı kendi ülkemde asıl biz görüyoruz. Ben niye kol gibi elektrik faturası ödüyorum dogudakılar kaçak elektrik kullanırken. Uydurmuşsunuz bir ırkçılık kılıfı tüm dünyaya yalandan bunu satmaya devam ediyorsunuz tebrikler. Irkcılık görseydiniz mecliste Kürtçe bebek katiline özgürlük sloganı atamazdınız. Nevruz'da anıtkabirin yanında slogan atıp paçavralarınızı acamazdınız size izin veren hükümette kabahat zaten sırf oy için rica ediyorum actırmayın ağzımı. Bu yüzyılda bu konudab mağdur edebiyatı yapıcak son kişi sizlersiniz doğu türkistanın yasadıgını falan mı yasıyorsunuz? Irkcılık zaten tüm dünyada bir sorun bu insanlar yok olana kadar gitmeyecek zaten. Türk'ün de ırkcısı var Kürdün de. Doğuya giden arkadasım bir ortamda kendi ülkesinde ırkcılık muamelesi gördüğü Kürtlerden? :D
İnsanların kendini savunması illegal mi hiç siz ırkınızdan dilinizden dolayı öğretmenden küfür dayak yediniz mi hayır şimdi gelip konuşmayın lütfen
Birilerinin kotu olmasi sizin kotu olacaginiz anlamina gelmez. Sen bi sozlerini kundakta bebegi oldurulen anneye anlatabilir misin. Hangi olay boyle birsey yapmaya sebep verebilir? Rehin alinan askerinin gozlerinin oyulmasina sinifta yedigin dayak sebep olabilir mi mesela. Demek sende olsan sende hoz oyup kundaktaki bebekleri ogretmenleri katledeceksin. Cok yazik zalimler Allaha da bu sekilde ifade verirler. Tabi agzi muhurlu oldugu icin konusabilirse. Ohun ancak elleri anlatir ayaklarida sahitlik eder
Biraz konusabilir miyiz
Pkklıyım de geç işte lafı geveleyip durma klasik k**rt işte awk
İyi olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?