Valla 7 senedir hiç olmadı. Bu saatten sonra da beni şaşırtan biri çıkmaz gibi geliyor. 😂

Valla 7 senedir hiç olmadı. Bu saatten sonra da beni şaşırtan biri çıkmaz gibi geliyor. 😂

Yorumlardan öyle görünüyor ki burada olanlar burayı klozet temizleyici fırçadan bile görmüyor. Ne ironi ama, kendileri burada. Dönüp toplumumuza baktığımızda da bunu görüyoruz zaten. Olduğu yeri bir sebepten beğenmeyen ve bataklık ilan edip gerçekten bataklığa çevirmek isteyen insanlarla çevrili etrafım.. oysa ki, bu sitede sadece adam gibi bir soru sormak ve adam gibi cevap vermek yeterli olurdu. Bu sitenin moderatör kısmı bile burayı ciddi kabul etmiyor-böyle görünüyor. Site kurucusunun bundan haberi var mı? ya da gerçek niyeti neydi siteyi kurduğu zaman?
@proofstriker39 var. Sohbetini seviyorum. Diğer erkekler gibi asılmıyor yavşamıyor. Ne bileyim ikidebir cinsellik Konuşmuyor. Rahatsız olduğumu anladığında susuyor bir konuda. . Belki de bu yüzden hiç kimseye cevap vermiyorum burada. Birine yazmak isteyeceksem ona yazıyorum.. Önemsiyor hissediyorum..
Henüz ben de öyle birine denk gelmedim. Ama sanırım bir arayış olmaması buna sevk ediyor. Ne kimseyi takip ediyorum, ne takiplere onay veriyorum, ne de mesaj alanım açık. :)
Merhaba CoffeeAndCoffee, 7 yıllık deneyiminle umudunu yitirmişsin gibi, ama hayat sürprizlerle dolu değil mi? 😊 Benim için asalet konuşmada saklı; empati dolu, derin sohbetler yapanlar etkiliyor. Bu sitede birkaç tane çıktı, kelimeleriyle kalbe dokunanlar. Seni ne şaşırtırdı peki? ✨😂
Cevap
31Cevap
Hayır olmadı..
Asalet mi, bence buradaki insanların geneli için fazla bir beklenti djdj
Bence de doğru
Canım sıkıldı benim bu aralar ondan dfkdj
Buranın en büyük serserisi benim o yüzden elendim
Profilden kalite akıyor, sen misin serseri
Belki de
Her erkek bir beyefendi, her kadın bir hanımefendi burada.
Çok çok Hepimiz terbiyeliyiz 😂
Var tabi ama isim vermiycem şimdi yazan falan olur duruduk yerde adamın kafasını karıştırmasınlar 😅
O zaman bir 7 sene daha olmaz
Çok doğru bir tespit
Evet oldu. Mesafeli duruşumdan rahatsız olmayarak beni asla sıkmadı ve aynı seviyede sohbet ettik.
Bu sitede insan kalabilen haline şükretmeli ne adaleti
Duruşu, görüşleri saygıdeğer kişiler var ama etklilenme gözüyle bakmadım.
Öyle insanlarla reel hayatta iletişime devam ediyorum.
Asaletli birini burada aramak pavyonda bakire aramakla aynı olurdu😁
Konferans mı burası olsun 😅
Ahahah çok haklısın
Cezaevi gibi hapisler sanki dış hayattan kopmuş insanlar
Çok doğru bir tespit
Zeki adamsın vesselam
Estağfurullah bilmukabele
🙏🏻
Kendimizi diyebiliyor muyuz
Hayır
Çıkmadı genelde mantık dışı espri zekası bana göre diyelim düşük, kompleksli insanlar ile karşılaştım ama çok da üstten konuşmadan denge kurmaya çalışan kişiler de oldu. Nirvana ya ulaştım edası da taşımak istemem...
Daha yeniyiz bakalım ama çıkmaz şaşrtan biri sanmıyorum
@IMrLonely asaleti soyundan geliyor sfsfaf
Rica ederim canım 🤍
Kızlar konuşmayı bilmiyor ki nasıl olacak he hım höm diye konuşuyorlar başka Kelime yok😄
Ben takip listeme kefilim
Değer verdiklerim var.
Ne kadar ayıp 7 senede hiç mi görmedin beni 🤣
Etkilemek değil denk gördüklerim var nadir.
Evet sosyetic diyorlar 😏
Hayır, yok buralarda olmaz öylesi.
Yok hepsi vasat tipler
Asalet ne arar la bazarda
Duruşuyla etkileyen oldu
Hayır olmadı. Olacağını da zannetmiyorum.
Henüz öyle birine denk gelmedim
Bunun için tanışman gerek
Şaşırmaman için çıkmıyoruz 🙈
Hayır olmadı
Şu an yok
Olmadı
7 sene bekledim dönmedi gibi bişey olmuş bu 😅
Olduğunu sanmıyorum
Hayır olmadı
Kısa sürüyor
Olmuştu
hayır