Parası olan her erkek citir kızlarla takiliyor. Bunu bu kadar abartanlarda dahil. Ki sizene. Neden polis baskını yapılmış onuda anlamadım😂
2 ay
Tabi ki takılabilir ama mesele yaptıkları. Tam doğru mu bilmiyorum ama belediyenin imkanlarıyla yurt dışı seyahatleri yapmış. Hem de çok seyahat yapmış
Ben de kimsenin ozel hayatinin paylasilmamasindan yanayim lakin ortada hukuki bir surec olusturabilecek bir durum varsa bunu bosanma dahil. O zaman ifsalanmali. Niye birinin esini aldatmasina goz yumalim? Alan veren razi olaylari degil bunlar. Sen bu gun buna goz yumarsan yarin kocani baska bir kizla gorunce de biz goz yumariz. Sonucta herkssinozel hayati degil mi? O da sen yakalayana kadar baska kizlarla fingirdesmeye devam eder.
Senin kafa yapinin hak ettigi bu cunku
Bu tür olaylar toplumda hep yankı buluyor, çünkü güç ve para eşitsizliğini simgeliyor. 😔 Yakalanan belediye başkanı vakası, reşit olmayan kızlarla ilgili iddialar yüzünden abartılı değil; yasal sınırlar net, polis soruşturma başlattı. Parası olanın her istediğini yapması kabul edilemez, adalet herkes için olmalı. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔
Cevap
16Cevap
Evli 3 cocuk babası basıldıgı kızda 21 yasında gencecıl kız...
Bunu normal karsılayan ınsan ya asırı partizandır ya da o yolun yolcusudur.
Chpsi, mhpso akpsı yok serefsz serfsızdır.
Rezil etmişlerdir bunu çok güzel içimin yağı eridi.. her zamparanın başına bu gelir inş. Şimdi o cocuklarının yuzune bak bakalım yuzunu egmeden.
Kimseyi ilgilendirmez. O zaman ülkede evli çocuklu adamlara polis baskını yapılsin
Kimseyi ilgilendiren bir konu olmamalı, kıza zorla yapılmamış ve adam evli değilse
Adam evli. Evli olmasida kimseyi ilgilendirmez. Karısını aldatan tüm erkeklere polis baskinimi yapılıyor
Karısı olan birinin bunu yapması etik değil anlamında söyledim
Herkes çok etik olsunda ondan sonra o adamın etik olup olmamasını tartisiriz
Yapılan baskın yanlış o konuda hem fikiriz
Abartma 🙄yakalanması çapkınlık falan değil olayı bilmiyorsun net
Olay ne?
Yakalama vardı ruşen yolsuzluk muş baskın yaptı polis havluyla acmış şerefsiz
Tam oteldeykenmi bakın yalası tutmuş. Düpedüz planlamislar oteldeyken yakalayalim diye
Tam oteldeykenmi baskın yapası tutmuş*
😂havluyla kapıyı acması da mı yalan, tiyatro o da
Olamaz mı nerde yapcaklardı yerınu öğrenmişlerdir vurdu kapıya polis
Neden kameraya çekip yayınlıyorlar. Özel hayatın gizliliğinden dava açar inşallah başkan. Başkanimizin yanindayiz
Gizlilik mi kaldı acmasaydı kapıyı öyle 😀acamaZ. yanında mısınız 🙄🤣
Obje oldugunu kabul ediyorsun yani parası olan eze eze miker mi diyorsun? söyleyin ona göre bilelim
aynen parasını veren her erkek çıtır kızlara sahip olabiliyor :D ne güzel
Bir de ailenizden dinlemek lazım onlar ne diyor normal mi :)
Calisip tepeye tirmanabilse defnesi ozgesi sira olacak ama bunla yetinmis diye dalga geciyorlar
Saçma ya sanki zengin olup pompalamayan var da
Cinsellik mi olmuş
24 senede geldiğimiz son durum bu
Heee tek bu adam yapyo sanki
Para olmadan da güzel kızlarla takılıyoz yaaa
Sanki biz yapmıyoruz😅😅
İmajını düşürmek
Görmedim bile
Genelleme yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?