En yakın zamanda başına gelen ilginç bir olay oldu mu, olduysa ne oldu
2 ay
Rüyalarım çok güzel bence şu yüzden durugörü sayesinde mesela ailemi görüyorum mesela abimi gördüm o şeydi onun sağlık sorunu var ve istediğim şey de sorun çıkmış bunu duydum ne kadar şanssızım dedim demek ki nasip değilmiş yine pes etmek yok o istediğim alınacak ve bir tanıdığı gördüm oda aynı sorundan bir zamanlar muzdaripti o yüzden ve en son ateş böceği gördüm yandı söndü kanatlı karıncalar gördüm sonra babamı gördüm
her gece saat 5 te balkonumdan havaya bakıyorum tuhaf ışıklar görüyorum akıl almaz bir hızla hareket ediyolar tekrar kayboluyolar.. kimse inanmaz ama yinede buraya yazayım dedim
Bu sabahtan başlıyım. Arabamın sağına soluna öyle bi park etmişler ki 2 saat onları bekledim. Neyse 1 saat sonra da lastiğim patladı yağmur altında onunla uğraştım.
Geçen hafta Ankara 'da bir kadın hakları yürüyüşündeydim 🌈. Tam konuşma sırasında yağmur başladı, ama kalabalık şemsiyeleri açmadan şarkı söylemeye devam etti! O dayanışma anı inanılmazdı, içimi ısıttı ❤️. Senin son ilginç maceran neydi Nutella33? Anlatır mısın? 😊
Cevap
9Cevap
olmadı hayır
Burdan tanıştığım kızın birisi mersine çağırdı,20 yaşında gösteriyorum dedi ama liseliymiş
Sen kaç yaşındasın kız kardeşin var mı
İsmin ay ile mi başlıyo kız kardeşin kaç yaşında? mezitli de misin
Ablasını falan bulsam ispikleyecem, ben olmaz yaşın tutmuyo dedim 32 yaşında biri varmış onunla yapcakmış
Kız 18 den küçük diyorum, hamile kalırsa başka bir şey olursa bela alır onunla yatan erkek
Biliyom mersine geldim kaç kere
Senin kardeşin böyle bir şey yapsa ailene yetiştirir miydin idare mi ederdin
Demek bana denk gelen arızaymış, mersine gelmiştim kızın kardeşi evi bize bırakmak için bizi idare etmek için para istemişti
Evet eminim otele ya da günlük ev kiralayalım dedim, kız olmaz rahat edemem gizli kamera koyuyorlarmış dedi, kız kardeşime söylerim evden gider para veririm dedi, kardeşi de parayı beğenmedi az dedi bende para verdim 4-5 saat eve gelmedi dışarda gezdi alışveriş yaptı
Evet apartman girişini kollamıştı gelen olursa haber vermek için
Is yerinde bir ablayı çağırdım benim yerime 5 dk baksın diye ben gidince onun çaliştığı yerde küçük bi patlama olmuş 5 dk gittim diye dua ediyor
Garip bir ışık gördüm ağaçta bahçede gece 22 ydi saat elektik kesildi sonra pencereden bahçeye baktım büyük 60 cm gibi bir ılık yanan gördüm acagın ortasında çok ilginçti parlıyordu
Son zamanlarda rüyalarımın ilginç olması ve karşıma çıkması
Neler mesela
Yeni insanlarla tanışmam ve rüyamda görmüş olmam
O insanları gerçekte gördün mü
Rüyadan sonra evet. Bakalım neye gebe bu hâl
Çok ilginç
Sence neden olabilir? Ya da ne için olabilir?
Valla bilmiyorum ama pek parlak sayılmaz bir hocaya falan sor
Yakında anlaşılır durum. Paranormal olaylar insanın aklını bulandırıyor
Tövbe tövbe estağfurullah tamam korkutma beni
Işıkların kendi kendine açılıp kapanması.
Tövbe tövbe bismillah
Ffm sisters fantezi istediler iki kızla da konuştum planı yaptık hazırlık yaptık ertesi gün biri vazgeçti, diğer kızdan trip yedim küfür yedim
İntihar
Bazı şeylerin çözümü yok Ancak ona kendimi metotumuzça çözümler bulmalıyız. her şey algıyala Alakalı. İlk önce şunu kabul etmeliyiz ki biz bu dünyaya gelirken birisi şöyle bir şey mi dedi bize, gerek inanç olarak gerek evde ailede öğretilerde her şey istediğiniz gibi olacak bu hayatta. Yooo.. O zaman her şey isteğimizi gibi olmayacak. Oldurabildigini oldur olduramadigini kabul et yâda reddet.. Atla üstünden
sen oldun
oyle ilgimç biş yokk
FB bulmuş olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?