2 ay

Takip ediliyorum polisin zanlıyı bulması ne kadar sürer ?

3 4 haftadır takip ediliyorum, yaşlı, saçı başı ağarmış, mendebur kılıklı bir ruh hastası tarafından. İlk takip edildiğimi anlayıp bir yere saklandım, izledim, beni arıyordu, sonra gitti sandım, çıktım, bekliyordu, bağırmaya küfretmeye başladım. Daha sonra yine ona benzer başka biri, yine at kuyruğu yapmış saçını, beyaz saçlı, gözlüklü, yaratık gibi ruh hastası işyerimin çevresine gelmiş, takip edip orada gördüm. Bugün de en işlek caddedeki bankanın köşesinde beni takip etmek için bekliyordu, fark edince yoldan geri döndüm, şüphelendiğimi anlayınca kaçtı. Polisi aradım, karakola gittim, oradan aile birimine götürdüler, saatlerce ifade verdim, mobeseden görürler, ana işlek cadde, tam bankanın önünde bekliyordu beni. Ne zaman eşkali bulup yakalarlar? Sonra "bu mu" diye göstereceklermiş. Evden işe gittiğim yerler hep işlek ama asıl merak ettiğim niye takip ediyor, sapık mı, ruh hastası mı, hırsız mı? 3 yıldır işe gidiyorum aynı istikametten, yolumu değiştirdim, ta işyerime kadar takip etti, geçen gün çevresinde gördüm. Napıcaz biz kadınlar ya, işimize de mi gidemicez? Polis arkadaşlar varsa asayişten falan lütfen bilgilendirsin, yakalanması ne kadar zaman alıyor ve sonraki evreler nasıl işliyor?

Takip ediliyorum polisin zanlıyı bulması ne kadar sürer ?