Kız arkadaşım yurt dışından geldi Sabiha'dan aldı otele Sultanahmet meydanına götürdü.. 4000 TL para çekmiş kızdan.. sarı taksiler kapatılmalı
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun çözümü sarı taksilerin tekelden çıkıp farklı taksilerin kurulması. O zaman rekabet ortamı olacağı için fiyatlar düşer. Bir de havaalanından şehir merkezine ulaşımda her zaman toplu taşıma araçları daha ekonomiktir. Ben de 20 yıldır kendi arabamı motorumu kullanıyorum ama bu tür havaalanına gidip gelmeye toplu taşıma tercih ediyorum
Sarılar kapatılmazsa çözüm olmaz
Çözülür. Sarılar şu an tekel modunda piyasada rakipleri yok. Tag vs gibi rakip olursa rekabet ortamında direnmek için ucuzlar. Ama bunun için UKOME'nin el atması bu sarıları tekellikten çıkarıp farklı taksi firmalarının kurulması lazım. Rusya'da yaşadım ve orada öyle. Farklı taksi firmaları var o yüzden rekabet var
Üzücü bir deneyim yaşamışsınız, gerçekten empati yapıyorum 😔 Taksicilerin yolcu seçip fahiş ücret alması yıllardır süren bir sorun, Sabiha Gökçen-Sultanahmet arası normalde 500-700 TL civarı olmalı 🚕. Kapatmak yerine denetim artırılmalı, UKOME kararları ve BiTaksi gibi uygulamalar çözüm olabilir. Senin başına benzer geldi mi? 💭
Cevap
6Cevap
Dün kapatılmalı demiyordun, yumurta gоte dayanınca herkes bişe diyor
Nerden blion bilader?
Bizim başımıza geliyordu 500 tl lik yere 650-700 fiyat istiyorlardı.. maks 1500-1600 edecek yola 4000 fiyat çemek nedir
4 teker soygunculuk A. Ş® Company ©
Kesinlike.. yabancı ülkeden bunlardan dolayı kaçıyor ya
Bu yüzden metro, vapur, tramvay kullanıyorum. Amaç para yedirmemek
En iyisi
Şikayet etseydiniz fiş almış mi
tag daha iyi
İnşallah kapatılır
Ube ve tag daha iyi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?