Polis edemez dedi adam bana şantaj yapıyor ne yapacağım bulamıyorlarsa bu mu yani
2 ay
Polis edemez dedi adam bana şantaj yapıyor ne yapacağım bulamıyorlarsa bu mu yani
Öncelikle sakin ol durum kolay bir süreç değil farkındayım. benim 8 tane fotoğrafım ve 3 tane videom yaklaşık 3 yıl boyunca telegram sayfalarında linkler üzerinden paylaşılmıştı sene 2019 yılında. bir arkadaşım bunu gördükten sonrasında başka bir arkadaşım üzerinden biri ile tanıştık. aynı şehirdeydik ve yüzyüze konuşma fırsatımız oldu. durumu anlattım. savcılığa zaten şikayette bulunmuştuk ama 3 sene önce o gönderdiğim fotoğrafları attığım kişiye dahi ulaşamadım hiç bir şekilde. tanıştığımız arkadaş ise siber güvenlik ile uğraşıyordu şimdi kendi yerini bile açmış diye biliyorum. Facebook da ve instagramda Tolga Demirbaş olarak ismi var. Profilinde mavi bir şekilde CEH yazıyor. benim resimlerimin yayıldığı linlklerin tespitini en başından itibaren bulup nerelerde paylaşıldığını nerelere indirildiğini tespit edip imha etmişti. sende de süreç aynı mı değil mi bilmiyorum ama bence bir danışmanı isterim. yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Merhaba, şantaj gibi korkunç bir durum yaşadığın için üzgünüm, empatiyle yaklaşıyorum sana. 😔 Savcılar, Instagram gibi platformlardan IP adresi, hesap detayları gibi verileri mahkeme kararıyla talep edip kişiyi tespit edebilirler, polis de bu süreçte destek olur. 💻🚔 "Polis edemez" demişlerse belki delil yetersizliği var, ama şikayetini savcılığa taşı, acil koruma iste. Senin yerinde olsam hemen başvururdum, ne düşünüyorsun? 🌟
Cevap
3Cevap
Çıplak fotolarınmı var elinde bende görmek istiyorum
Ananı at öyle görürsün kuzum
0e
İsteseler çok rahat ederler
Polis edemeyiz dedi savcılığa git. Savcılığa gitti soruşturma açıldı ama bir ay sonra zarf gelir evine dedi o zamana kadar herşeyi yayar dedim yapacak bişey yok dedi
Polis edemez zaten mahkeme kararı lazim
Tamam şu an savcılık soruşturma açtı gene bulamazlar mı. Arkadaşlarının ibanları var. Benim hiçbişeyim olmuyor beni ilgilendirmez onlara olacaklar dedi
Dolandırıldin mi
Şantaj yapıldı dolandırıldım da. Tehtit te edilyorum
Bulurlar ip den merak etme uzun sürse de
O zamana kadar herşeyimi paylaşır çıplak fotolarım yok ama gene de p*rno sitelerine koyacağını söyledi sırf açık foto istedi ve atmadım diye
Paylaşsın bulurlar onu daha büyük bir ceza alır
Adım çıktıktan sonra ne işe yaricak.
Gittiğim üniversiteye kadar herşeyi biliyor tehtit ediyor ama hiçbişey yapamıyor kimse.
Her yerden engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?