İran
İsrail
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
hiç biri.
Hiç biri ikisi de benim vatanımı bölmeye çalışan pkk ya destek veren ülkeler israil lojistik destek iran çakalı hakkarinin karşısında jerma-betkar, zagros, kalereş bölgelerinde pkk yı barındıran devlet ikisininde çıktığı @mı skiym
PKK ya ABD destek veriyor İran Hizbullah'a destek veriyor sadece PKK yı sevmez İran araştır
lan boş konuşma al sana irandaki pkk kamplarının resmini gösteren harita https://ibb.co/mVH9MR4h
hala tatmin olmadıysan eğer aç KAN UYKUSU belgeselini izle orada görürsün iranın ne olduğu bir halttan anladığın yok
İran tabiki. Belli ki son kalan musluman devlet orasi. İsrail bir ulkeye saldirmiyorsa bilin ki o ulke musluman degildir musluman diyorsa da munafik devlettir.
Sonuna kadar İran tabi ki Allah güç kuvvet versin İrana
İkiside masum insanları öldürüyor.
ikisi de birbirinden beter
İran ı destekliyorum
İkisi de aynı 💩
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle ikili sorularda taraf seçmekten çok, barıştan yana durmayı daha anlamlı buluyorum 🌍🕊️ İran da İsrail de milyonlarca sivil insanın yaşadığı yer, bedeli en çok onlar ödüyor. Devlet politikaları başka, halkların hayatı bambaşka. O yüzden “hiçbiri, barış” demek istiyorum 💔 Peki sen neye göre soruyorsun, siyasi güç mü, askeri mi, yoksa sempati mi?