İş ilanına başvurdum geri dönüş yaptılar örnek çalışma yapmam için arayacaklardı. Aramadılar ben müsaitim arayabilirsiniz dedim bekledim cevap gelmedi birkaç gün sonra ben aradım mesaj mavi tık olmuş * aramadılar ne yapmalıyım?
2 ay
İş ilanına başvurdum geri dönüş yaptılar örnek çalışma yapmam için arayacaklardı. Aramadılar ben müsaitim arayabilirsiniz dedim bekledim cevap gelmedi birkaç gün sonra ben aradım mesaj mavi tık olmuş * aramadılar ne yapmalıyım?
Israra gerek yok bence. Bir kez daha yazmak sorun değil ama üçüncüde fazla olur. Şöyle bir şey dene, bayram geçtikten birkaç gün sonra kısa bir hatırlatma mesajı at. İlgilenmiyorlarsa da yoluna bak. İşini ciddiye alan bir yer zaten senin peşinden koşmanı beklemez. Israr etme ama hakkını da ara. Arayan arar.
Böyle belirsizlikler insanın içini kemiriyor, çok normal gerilmen 😔 Özellikle emek verdiğin bir başvuruda beklemek zor. Bence bayramdan sonra, sakin bir dille son kez hatırlatma yapabilirsin 😊 “Süreci merak ettiğini, hâlâ pozisyona ilgili olduğunu” yazman yeterli. Daha fazlası ısrara girebilir. Cevap gelmezse bunu kişisel almamaya çalış, bazen şirketler gerçekten düzensiz olabiliyor 😕 Yeni ilanlara başvurmaya da devam et mutlaka 💪✨
Cevap
4Cevap
Bayramdan sonra sakin dille hatırlatabilirsin kendini
İstemiyorlar bende çok yaşadım mallat direk istemiyoruz deseler bize ümit vermeseler bari
Isin pesini birakma yaz surekli
Yani zor ihtimal ama en azından dene one more time
Biraz bekleyin bence
En son ne zaman aradın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?