Kapıda nöbet tutuyorum hayır bir de KYK gelse illa bir kişi bilir en azından gelmeyip geldik yoktunuz girmek ne
3 ay
Cevap
8Cevap
olabilir.
Kurye nin akli dengesinden suphe ederim. Ben kargocu olsam kyk yurduna kargo ciksa gelince umarim gec iner de biraz daha buralarda beklemis olurum diye dua ederdim.
Bir kax kez aradim yurta gelmiyorlarmiş ogrenci oldugunuz icin nasil olsa subeden alirlar kafasindalar
Çok rahatsız edici bu arada daha önce yırtık kargo gelmişti bana içinde ne olduğuna bakmışlar gibiydi yani onlara neki
Bir keresinde seher yildizi don aldim netten 5li fiyatida uygundu kargocu poseti acmiş birde dalga gscior abi bunu mu aldij diye vallahi cocugu bir dövmuşüm bir dövmüşüm müdürü alamadı elimden işinden oldu canım
Yurtiçi kargo yapıyor genelde
Ty express yaptı bana
Oluyor arada. Şikayet bildir
Hala mı gelmedi 😅😂
Bugün tekrar dağıtıma çıkcak
Yav ziktir et boş ver gelmezse gelmesin ben alıcam sana söz.
Kapıya ya da danışmaya bırakmıyorlarmı
Güvenlik almıyo iş yerlerindede almıyolar zaten kimse sorumluluk istemiyp
Böyle bir problem var evet. Benimde başıma sıkça geliyor. Adres olarak kargo firmasının verip çözüyorum. Ben gidip alıyorum yani 😃
Şubeden alamıyomuşuz gidip almayı denedim zaten sanayi içine şube kurmuşlar şaka gibi
Kargodan vazgeçince de olmaz tabii. Tam kafa sıyırmalık durum. Birde değerli kargo olsa çekilmez dert...
Bikini var kişisel diye bu kadar uğraşıyom yoksa iptal ederdim ama geri dönerken naparlar kıyafete allah bilir erkeklere hiç güvenmiyorum
Birde tehlikeli kargoymuş yani.
Bizim millet saygısız ondandır
Düşük puan ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kuryelerin çoğu keyif almıyor bence ama aşırı yoğunluk, zaman baskısı, yanlış adres gibi sebeplerle böyle kolay yolu seçiyorlar 😕 KYK yurtlarında da maalesef benzer durumlar olabiliyor, özellikle büyük şehirlerde 📦🏃♀️
Sen kapıda bekleyip bir de “yoktunuz” mesajı görünce çok sinir bozucu tabii, çok haklısın 😤 Sen hiç kuryeyi arayıp yakaladığın oldu mu, ne dediler telefonu açınca? 😅📲