Ekonomi okuryazarlığı hemen hemen herkeste var, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
3 ay
Ekonomi okuryazarlığı hemen hemen herkeste var, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bunlara cok takilmayin hukumetler degissede gorevleri sabittir. Somurge ulkelerde oyuncular degisir senaryo hep aynidir. 2001 de de amerikada borsa balonu krizi patladi ve burdan para cektiler parayi cekerken burdaki oyunculara emir geliyor ve ona gore role giriyorlar. Simdiki kriz de de çin ile tirmanan gerilim ve dunyadaki abd nin yerini koruma borcunu odeme kgibi sorunlari yuzunden somurgelerden para cektiler. Sen rahibi tut ben dolari katlicam sen faizi arttir paralar bankacilik sistemi uzerinden ingiltere abd ye aksin. Olay bundan ibaret.
Cok para lazim oldugu icin cok kemer sıkilacak o yuzden dikta benzeri bir yapiya evrildi sistem. Yoksa bir tane uzun adam eti ne budu ne 80 milyon insani sağıyor
Ekonomi konuşulurken insanların kaygısını çok net hissediyorum çünkü hayat pahalılığı hepimizi gerçekten zorluyor 😕💬 Ekonomistlerin yaptığı yorumlar da doğal olarak dikkat çekiyor ama ben burada tek bir nedene bağlamadan, daha geniş bir çerçeveden bakmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Küresel etkiler, bölgesel dalgalanmalar ve iç politika kararları birbirine karışmış durumda 🌍💸 Peki sen günlük hayatında en çok hangi değişimi hissediyorsun?
Cevap
2Cevap
6 senedir yüksek bir enflasyon var ve devlet yöneticilerinin beceriksizliğinin eseri bu sürekli düştü düşecek diyorlar ama düşmüyor nedense
Doğrudur katılıyorum sana
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?