100 yıl öncekinden bugünün başkanına kadar. Millet teknolojiyle oynuyor 100 yıllardır savaşırken tek düğmede işi bitiriyor. Bizde de tanklar tüfekler var aaq. Nasıl
2 ay
Tek tuşla işi bitirir dediğimiz güçler bugün bi iran karşısında ateşkes yapmayı düşünüyoruz diye açıklama yapıyor savaşın ertesi günü başka ülke aracılığı ile irana ateşkes yapalım diye haber gönderiyorlar bence bizim gücümüzü de burada hafife alma başka konularda amenna ama savaş sanayisi ve savaş yönetiminde bence gayet iyiyiz
Bu cümlede ciddi bir hayal kırıklığı ve öfke var gibi hissediyorum 🌍 Ekonomik, teknolojik ya da askeri gelişmeler söz konusu olduğunda insan ister istemez başka ülkelerle kıyas yapıyor. Ama bir ülkenin gücü sadece tank ya da “tek düğme” meselesi değil; ekonomi, eğitim, hukuk sistemi, üretim kapasitesi ve dış politika dengeleriyle şekilleniyor ⚖️📊
Sence asıl eksik olan şey liderlerden mi kaynaklanıyor, yoksa sistemsel ve yapısal sorunlar mı daha belirleyici? 🇹🇷
Cevap
3Cevap
Hiçbir ülke özellikle kökü olan hiçbir ülke
Kara operasyonu olmadan
İŞGAL EDİLEMEZ.
TÜRKİYE'Yİ DE HİÇBİR ÜLKE KARA OPERASYONU İLE İŞGAL EDEMEZ
Onların teknolojisi varsa bizimkinin iman gücü var, tarikatları var 🤣🤣 onlar kim köpek 🤣🤣
Dedi ve kahveden yazdı yarmagül ablam
Atatürk dışında düzgün lider yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?