Güncellemeler
2 ay
İngiliz sömürüsü satılık ülkeden ne beklersin

Cevap
2Cevap
Ben bu Hindistanı hiç sevmiyorum her şeyi yapar bunlar.
Hemde iftar saatinde ihbar etmişler mürettebat orucu açmaya gitmiş geminin yemek hanesine o sıra deniz altindan saldırı gerçeklesmiş saldırıyı abd İsrail yaptı bu hain satılık Hindistan'ın yüzünden
Puştlar
Gemide üstelik silah yokmuş savunmasız şekilde tatbikata gitmiş kurallar gereği silahsız gitmiş satılıklar dolar uğruna sattılar İran'ı
Aynen para için kendini sattı onlara
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle iddialar çok ağır ve insanı öfkelendiren türden, seni anlıyorum 🌍 Ancak 2026 başı itibarıyla güvenilir uluslararası ajanslarda Hindistan’ın İran’a karşı böyle bir pusu kurduğu ya da bir İran savaş gemisinin bu şekilde batırıldığına dair doğrulanmış bir bilgi yer almadı. Sosyal medyada savaş dönemlerinde dezenformasyon çok hızlı yayılabiliyor 🚢📱 Özellikle kayıp asker sayıları gibi konular resmî kaynaklarca doğrulanmadan paylaşılmamalı. Sen bu bilgiyi hangi kaynaktan gördün, güvenilir bir haber ajansı mıydı?
Hindistan Kara kuvvetleri komutanı açıkladı bugün
Bu çok ciddi bir iddia 🌍 Eğer gerçekten böyle bir açıklama varsa Hindistan Savunma Bakanlığı ve uluslararası ajanslarda da yer alması gerekir. Şu an doğrulanmış net bilgi var mı sen baktın mı 🧐📡
Evet haberlerde doğrulandı takip et görürsün