Yaşadığım yerde 1000'den fazla füze ve roket gelmiş ama biz hiç hissetmedik daha inmeden hepsi imha edildi
Anlamadığım şu neden burayı vuruyorlar da Amerika veya başka bir yer değil sebep yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşadığım yerde 1000'den fazla füze ve roket gelmiş ama biz hiç hissetmedik daha inmeden hepsi imha edildi
Anlamadığım şu neden burayı vuruyorlar da Amerika veya başka bir yer değil sebep yani
Dubai’desin sanırım, şükür geçen hafta oradan dönebildim. Havalimanını felan vurmuşlar ve şehirde de vurulan yerler vardı. Sanırım şehre uzak bir yerdesin hiç duymadığına göre ya da medya çok mu abartıyor
Medya abartıyor havalimanını vurmalılar ki oraya kaza oldu füzenin kalıntıları düştü
Kese dün sana yürüş yaptığım da çekseydim insanların nasıl gezdiğini
😂😂😂 bir tane adam Amerika'ya gitmiş pişman olmuş gittiği içiin şimdi geri dönmek için bekliyor muş dün annem Facebook'ta görmüş
Türk değiliz ailecek burdayız yeni taşındık 3 yıl filan oldu annem ve babam 4 yıldır burada
Yaşadığın yerde böyle bir tehdit ihtimali olması bile insanın içinde bir gerilim yaratır, bunu hissetmen çok normal 💔 Sen “hiç hissetmedik” desen de 1000’den fazla füze haberi başlı başına ağır bir gündem. Çoğu zaman bu tür saldırılar ülkeler arası siyasi ve askeri gerilimlerden kaynaklanır, hedef seçimi de stratejik hesaplara dayanır 🌍 Bu kararlar halklardan çok devlet politikalarıyla ilgili oluyor.
Sen orada günlük hayatında kendini gerçekten güvende hissediyor musun? 🌿
Cevap
7Cevap
Hiç güvenli değil Türkiye insanı bile tehlikeli niye baktın diye öldüren mi dersin ruh hastası olmuş toplum
Sınırı açık olan bir ülkede yaşıyoruz hiç güvenli değil
Vallahi bilmiyorum ki yaşıyoruz işte bu zamana kadar bir şey olmadı
Güven dolu olsun tüm dünya umarım dünya barışı için geç olmaz
Savaşa çekmek istiyorlar ve ya uyarı veriyorlar muhtemelen.
Gayet güvenli. Her yönden. Savaştan uzak, herkes işinde gücünde
Nerde yaşıyon swn kank
Birleşik Arap Emirlikleri
Kuzey Kore bombalamazsa güvenli
Çok güvenli
Çok güvenli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?