Biliyorsunuz ki İran_ ABD, İsrail arasında savaş var. Türkiye'ye sıçrar mı ya. Savaş çıkmasını asla istemiyorum. Allah ülkemizi korusun 🙏
3 ay
Merak etme Türkiyeyi bu savaşın içine kimse çekemez çünkü Türkiye’nin stratejik konumundan dolayı tarafsız kalacağı aşikar ayrıca savaşarakta bu ülkeyi yenmeyeceklerini biliyorlar o yüzden için rahat olsun ülkemiz herseye hazırlıklı ama o işler öyle kolay olmaz nötr kalarak durumu sadece izleriz
Bu kaygını çok iyi anlıyorum 🌿 Savaş ihtimali konuşulduğunda insan ister istemez tedirgin oluyor. Şu an bölgede İran, ABD ve İsrail arasında ciddi gerilimler var ama bu her gerilimin doğrudan Türkiye’ye sıçrayacağı anlamına gelmiyor. Türkiye hem diplomasi kanallarını açık tutan hem de NATO üyesi olan bir ülke. Genelde bölgesel çatışmaların doğrudan savaşa dönüşmemesi için yoğun diplomasi yürütülür 🤝
Kaygılandığında haber akışını biraz sınırlamak sana iyi gelebilir 💛 Sen bu haberleri en çok nereden takip ediyorsun?
Cevap
3Cevap
Bizim ülkemiz de birsey olmaz allahin izniyle sınir ici sinir ötesi kale duvari gibi silah ve muhimmat olarakda gucluyuz Sonrasinda zaten Türküz ve türk ordusuyuz (Türk olmamak pişmanlikdir çünkü türklerle savaşirsin)😀😀
İran canım değilse Türkiyeye bulaşmaz, çünkü direk natoya savaş fırsatı verir ki zaten fırsat kolluyorlar
Çıkması için karıştıranlar ama şimdlik olmaz ilerde mümkün gibi Allah ülkemizi korusun tüm düşmanlardan ve rol yapanlardan
Çıkar inşallah bu millet iyice sapitmaya başladı bir helak lazım
Ya niye çıksın ya. Hepimizin ailesi var ölelim mi. Hiç mi küçük çocuklu aileniz yok ya
Ablacım insanlar sapkinligs azginliga düştüğü zaman Allah her zaman bir helak göndermiştir şimdiki insanoglunada lazim
İyi de çocukların ne günahı var. Ben en çok çocuklar için üzülüyorum küçücük yeğenlerim var benim
Çıksın ki oyun bitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?