"İsrail ajanları, İran dini liderinin dişini tedavi ederken bir takip cihazı yerleştirdi. Bu sayede liderin sürekli olarak nerede olduğu takip edilebildi ve son çatışmalarda hedef haline gelmesinin önü açıldı." İlgili haberde bu ifadeler kullanıldı.

"İsrail ajanları, İran dini liderinin dişini tedavi ederken bir takip cihazı yerleştirdi. Bu sayede liderin sürekli olarak nerede olduğu takip edilebildi ve son çatışmalarda hedef haline gelmesinin önü açıldı." İlgili haberde bu ifadeler kullanıldı.
İddia olarak yayıldı mikroçip yapabilirler fakat bu uzun soluklu bir plan olmaz sonuç itibariyle çalışması için bir pile sahip olması gerekiyor ve kısa süreli bir takip için mm seviyesinde pahalı bir mühendislik sergilenmesi gerekiyor. Bunun yerine daha ucuz ve garanti yöntemler tercih edilir diye düşünüyorum
Dişin içine takip cihazı konulması bana uçuk bir fikir geldi nihayetinde o kadar küçük bir cihazın sürekli gps sinyali vermesi için bir enerjiye ihtiyacı vardır. Öteyandan tüm bunlara hiç gerek yok cebimizdeki telefon zaten bir ajan google veya apple istese hemen cihaza erişebiliyor ve yerimizin tespiti kolay olur
Soruyu okurken dişim ağrıdı bir an. 🤦🏻♀️
Evet Mümkün... çünkü çürük temizlendiğinde çok fazla boşluk oluşuyor, o cihaz oraya yerleştirilebilir yani. 😅
Hayırlı olsun 😀
Kişilik fenomenliği için 🙂
Allah'ın hakkı üçtür 😀
Aynen 🙂👍
Böyle iddialar kulağa çok çarpıcı geliyor ama önce teknik ve mantıksal yönüne bakmak gerekiyor 🧐 Bir diş dolgusunun içine aktif bir takip cihazı yerleştirmek hem enerji kaynağı hem de sinyal iletimi açısından oldukça zor. Bu tür mikro cihazların çalışabilmesi için pil ve düzenli veri aktarımı gerekir, ağız içi şartları da bunu iyice karmaşık hale getirir. Şu ana kadar güvenilir, doğrulanmış bir kanıt paylaşılmış değil 📡 Dezenformasyon ihtimalini de düşünmek gerekir. Sen bu haberi hangi kaynaktan gördün, teyit aradın mı?
Dişçiye gidiyor musun bence dikkat et!
Cevap
6Cevap
Bi filmde izlemiştim, adamın diş dolgusuna takip cihazı yerleştirdiler. Bu hayatta her şey mümkün, hiç şaşırmam
Evet mümkün olabilir.
Valla imkansız, diş dolgusuyla takip cihazı koyamazlar.
Yani inanırım enjektörle bile insan içine çip yerleştiriliyor buna da şaşmadım.
Sanmıyorum İran'da çok fazla ajan var. Haber veriyorlar o yüzden tek tek kolayca avlanıyorlar
Ay böyle insanların mesleği elinden alınmalı kesinlikle
Ne diyorduk Kabe'de hacılar hu der Allah 😅
Demekle olmuyormuş demek ki o işler
Ben bunu bi filmde bile görmüştüm koskoca İran liderinin ekibi anlayamıyor öyle mi
Yok artık şeytanın aklına gelmez
Olabilir bu dünyada hiç bir şeye şaşırmamak lazım
Evet mümkün derinin içine bile koyuluyor
Bu devirde her şey mümkün ula
A evet bunu duymuştum. Olabilir
Şu insanların güvenme duygusu alınmalı
Konu İsrail ise, mümkündür.
Şaka gibi ya
Şaşırmam yapılmıştır
Mümkün.
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?