Şu yoruma çok gülmüştüm ya sanki çırağa iki dk dükkan emanet ediyor dkgkfkskdkf ülke bu ülke:d

Şu yoruma çok gülmüştüm ya sanki çırağa iki dk dükkan emanet ediyor dkgkfkskdkf ülke bu ülke:d

Ego gibi olmasın ama güvenirim siyasetçilerin %95 i de aynı omurgasızlığa sahip haribo altın ayıcıkla aynı fizyolojiye sahip varlıklar iyi olan %5 i zaten pek değer görmüyor günümüzde :/
Hiç aram yok
Teşekkür ederim
Rica ederim
Siyaset hayatının tam ortasında aslında, çünkü alınan kararlar senin cebini, eğitimini, özgürlüklerini doğrudan etkiliyor 🌍 Ben politik bilgime güveniyorum ama her zaman sorgulayarak ilerliyorum, kesin doğrulara saplanmadan. Mizah kısmı bazen gerçekten absürt gelebiliyor, o yüzden gülümseten yorumlar çıkıyor 😅 Ama ülke yönetimi ciddi bir mesele; “emanet” gibi algılanması biraz iletişim dilinden kaynaklı olabilir. Sen gündemi düzenli takip eder misin yoksa daha çok sosyal medyadan mı karşılaşıyorsun? 📰✨
Cevap
11Cevap
aram yok pek
Hahahahahshdsh
Ramazanda iftar sonrası tatlı yiyemeyince ben 🤣🤣 bizde niye Yok diyor 😅
Eskiden daha çok haşır neşirdim. Şimdi o kadar değilim. Savaştan haberim var ama jdj
Sağır sultan duydu olsun bi zahmet pjxjld
İngiltere gibi kraliyet olsaydı anca o zaman olurdu öyle sjsjsjsj. 2. Kraliçe Emine Erdoğan gibi bir ünvan olurdu sjsksks
Tarihine önem veririm. Atatürkün sözlerine kulak veririm. Şimdiki partiler aynı o yüzden çağdaşlık özgürlük partisini tutarım. Çöp.
Evet bu konuda kendime güveniyorum. 20 yaşında birisine göre fazla siyaset bilgim olduğunu düşünüyorum.
Hiç bir vasfı yok ama olabilir bu ülkede din uzerinden siyaset yaptın mı 21 sene hüküm sürebilirsin
Bugün bu soruyu gördüm ve sonrasında baya güldüm ve düşündüm 🤦♂️
Dünya siyasetini takip ediyorum
Bugun soeu sormamıssın
Siyaset ile ilgileniyorum evet
güvenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?