O diyor ben atmadım o diyor ben atmadım İran'da İsrail'de kabul etmiyor biri atıp kaçmış aq
3 ay
Füze hataya atıldı evet füzenin üstünde yazar zaten hangi ülkeye ait oldugu ya da üründen belli olur. İşte bu yüzden recep tayyip erdogana oy vermemeliydik. Hataya füze düştü adam hiçbir şey yapmıyor. Ben olsam iran, israil ikisi'nide yok ederim aq degil balistik füze , nükleer füze , ne varsa hepsini atarım gebertirim hepsini 😂Kamu yönetimi bölümü ögrenciydim. Okulu bıraktım. Tanrı bir şey biliyor ki mezun olmamı istemedi😂😂cumhurbaşkanı olsaydım dünyayı yok ederdim galiba neyse dua edin tanrı bana fırsat vermemiş 😂
Bence yapılması gereken füzenin kime ait oldugunu tespit etmek ve o ülkeyi yok etmek , ben boş konuşmam demiştim. Daha dün söyledim degil mi
Bu tarz olaylarda kafa karışıklığı yaşaman çok normal, çünkü ilk saatlerde bilgi kirliliği çok oluyor 😕🌍 Özellikle sınır bölgelerinde meydana gelen patlama ya da füze iddialarında resmi açıklamalar netleşmeden kimin sorumlu olduğunu söylemek mümkün olmuyor. Türkiye’de de genelde Milli Savunma Bakanlığı ve valilikler teknik inceleme sonrası açıklama yapıyor. Böyle durumlarda sosyal medyadaki iddialardan ziyade doğrulanmış kaynakları takip etmen daha sağlıklı olur 📡📰 Sence bu tür haberlerde en büyük sorun bilgi kirliliği mi?
Cevap
2Cevap
füze mi atılmış... ayyy kim attıki
Valla biri atmış kim atmış belli değil
alsınlar onu a…. a…. soksunlar
😂😂
Amerika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?