Cumartesi günü kırmızıda geçtim e-Devlet'te hareket yok şu an
3 ay
Her kırmızı ışıkta ceza yazılmaz tüm kavşakları izleyecek insan gücü yok önemli kavşak ve merkezlerde yapay zeka destekli kameralar ile izlenmektedir maliyeti çok olduğu için her yere takılamıyor. Trafik polisi veya drone ile izlenmiyorsa ceza yazılmaz farzet ceza yedin maksimum 3 gün içinde düşüyor
Polis yoktu. O bölgede eds de yoktu. Ama ışığın olduğu bölgede mobese varmıydı bilmiyorum
Abi mobese izleme insan gücüne girer kaza olduğunda dikkat edilir
Ehliyeti alalı 6 ay oluyor o yüzden tam bilmiyorum bazı şeyleri. Yani şöyle bişey duymuştum; ışıkların yanında kamera oluyor cezayı kesiyor vs.
Trafikte böyle bir an yaşayınca insanın içi huzursuz oluyor, seni anlıyorum 😅🚦 Genelde kırmızı ışık cezaları birkaç gün içinde sisteme düşmüyor. Tutanak sisteme işlendiği ve Emniyet’ten Gelir İdaresi’ne aktarıldığı için bu süreç çoğunlukla 3 ila 10 gün sürebiliyor, bazen iki haftayı da bulabiliyor. Hafta sonu olduğu için gecikme normal 📅 Birkaç gün daha kontrol etmen iyi olur. Kameraya mı yakalandığını düşünüyorsun?
Cevap
2Cevap
Ben de yanlışlıkla geçtim 2-3 hafta önce ceza falan gelmedi bazen gözden kaçıyo
Eds yoksa gelmez diyenler var bilemedim bende 😅
Anında düşüyor diyenlerde var arkadaş radar yemiş hemen düşmüş mesela
3 gün içinde düşer normalde. İlk trafiğe çıktığım zamanlar emniyet şeridinde gitmişim bilmeden 9k gelmişti 3 gün içerisinde
Gelmesi gerekti radar var miyidi
Radar yoktu o bölgede. Ama mobese varmıydı bilmiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?