Hayatınızı kökünden değiştiren travmatik olaylar ve suç haberleri sizi nasıl etkiledi?

Ben Türkiye'de iken ben 5. sınıfa filan başlayacak iken biz taşındık ve Bahçeşehir'e taşındık sonra benim gideceğim okulun yolu hepsi sessiz ve çok karanlık sabahları ve çocuklar bile yok o kadar sessizdi ve evin yanındaki tek okul oydu babam da bu yıllar önce olan olayı duyunca ve bir de çocuk kaçırma olayları da varmış babam da biraz korktu ve ben sizi bırakırım dedi ben de okula kayıt olmaya gittiğimde tuvalete gittim iki saniyeliğine iki kızın öpüştüğünü gördüm ve bir kız da sigara içiyordu ve bana böyle şeyler ters geliyor ben de o R'dan çıkıp ben okumak istemiyorum dedim babama o konuda orada kapandı

Ve sonra çok istedim okumayı çok bekledim ve Türkiye'de notlarım çok iyiydi Türkiye'de ortaokulda en büyük okullardan birinde notlarım gelmişti ama kısmet yokmuş okumaya şimdi bu olayı bir vidyoda gördüm hatırladım bir insan nasıl böyle bir şey yapabilir ki bir tek onu da değil çocuk kaçırma vs olayları çok vardı ben Türkiye'de hiç tek başıma sokağa çıktığımı hatırlamıyorum bir kere çıktım küçükken 7 8 yaşında iken o da kaçırılıyordum az kalsın 😂😂

Münevver Karabulut cinayeti, 3 Mart 2009'da İstanbul Bahçeşehir'de 17 yaşındaki Münevver Karabulut'un Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülüp cesedinin Etiler'de çöpe atılması olayıdır. Toplumsal tepkiye yol açan olayda Garipoğlu, 197 gün kaçtıktan sonra teslim olup 24 yıl hapse mahkûm edilmiş, 2014'te cezaevinde intihar etmiştir.

Hayatınızı kökünden değiştiren travmatik olaylar ve suç haberleri sizi nasıl etkiledi?