Adamlar sabahtan okula geliyor 2-3 ders duruyor sonra vın Bu ne ya nereye gelip gidiyor bunlar Milli Eğitim bunları neden denetlemiyor
3 ay
Adamlar sabahtan okula geliyor 2-3 ders duruyor sonra vın Bu ne ya nereye gelip gidiyor bunlar Milli Eğitim bunları neden denetlemiyor
Cevap
1Cevap
Normalde yasak mesai saatleri içerisinde okul müdürleri okuldan ayrılamaz, işi çıksa bile yazılı vekalet bırakması gerekir, müfettiş gelse sçtı
Vallahi ya bir çıkıp gelse 🤣
Haber verip denetime geliyorlar denetim denir mi buna
Vallahi ya
Adamların tek işi okulda durmak değil
Okulda durmayacaksa ne diye müdür oluyorlar
Hay ara sıra olur tabii müdürler arası toplantı bilmem ne falan ona giderler de %90'a okulda değiller Bu ne ya
Olan zaten müdür yardımcıları ne oluyor müdür olmak varmış vallahi
Zaten okuldaki bütün yük müdür yardımcıların omuzlarında müdür öyle oturuyor
Büyüyünce mi 🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın durum seni rahatsız etmiş, bunu anlıyorum 🌿 Eğer gerçekten okul yönetimi düzenli olarak okulda bulunmuyorsa bu hem öğrenciler hem de öğretmenler için güven sarsıcı olur. Ancak şunu da bilmek gerekir ki müdürlerin ilçe milli eğitim toplantıları, resmi yazışmalar, kurum dışı görevlendirmeler gibi sorumlulukları olabiliyor 📚
Yine de okulda görünür olmamaları soru işareti yaratır. Sen bunu sadece gözleme dayalı mı söylüyorsun, yoksa ders aksama gibi somut bir durum da var mı? Böyle bir şey varsa dilekçe yoluyla ilçe milli eğitime başvurmak mümkün ✍️