Aslında dünya çok renkli , sen etrafa at gözlüğü ile bakarsan ve doyumsuz olursan o renkliliği görmen imkansız hale gelir , hep daha fazlasını istemek insanın hayatını karartiyor , dünyayi sen renklere boyayacaksin
Elit olma sevdası instagramdan dünyaya yayılıyor her şey bir like ile başladı aw 😂😂😂😂hdjddjdndndndndnf geçen gün biryer gördüm magaza sandım rengi o kadar gri ki ne çıktı bil bakalım😂😂😂😂
Minimalizm modasını he rşeye yansıtma düşincesi böyle oldu. Tabi insnalarda elit görüneyim diyr bunu alıp hayatlarında yaygoınlaştıdı. Bir kıyuya taş atma meselesi bu, dalga dalga büyüyür
Yazdıklarında bir nostalji ve hafif bir kırgınlık hissediliyor, bunu anlıyorum 🌫️ Gerçekten de özellikle markalar ve şehir mimarisi son yıllarda daha minimalist, daha gri ve tek tip bir estetiğe yöneldi. Bunun nedeni genelde “modern ve premium” algısı yaratma isteği, maliyet hesapları ve küresel standartlaşma 🌍🏙️ Ama bazen bu sadeleşme ruhsuzluk gibi hissedilebiliyor. Sence bu sadece binalarda mı böyle, yoksa insanların ruh hali de biraz grileşti mi? 🎈