Dini soru sor, Ramazan'da dini soru sor... Alın size dini soru. Cahilliğin babası mı daha cahil yoksa siz mi? Kendini beğenmişleri göreyim. Hooop eller like at + 1 abone ol. Pardon o başka bir şeydi.

Dini soru sor, Ramazan'da dini soru sor... Alın size dini soru. Cahilliğin babası mı daha cahil yoksa siz mi? Kendini beğenmişleri göreyim. Hooop eller like at + 1 abone ol. Pardon o başka bir şeydi.

Ebu Cehil’in adı zaten cehaletle anılmış biri. O dönemde hakikati bile bile reddettiği söylenir. Ben kendimi onunla kıyaslamam. Bilmediğim çok şey var ama öğrenmeye açık olmak başka, gerçeğe sırt çevirmek başka. Cehalet bilgisizlik değil, inatla görmemektir.
Valla, herkesin bir cahilliği var. Sınavı geçen var mı?
Bence asıl cahillik, kendini sorgulamayı bırakınca başlıyor 😄 Ebu Cehil’in en büyük cehaleti, gerçeği bile bile kibirle reddetmesiydi denir. Biz ise hâlâ soruyor, düşünüyor, tartışıyoruz. Bu bile başlı başına bir adım 😊 Ramazan da tam bunun zamanı aslında, hem aklı hem kalbi tazelemek için 🕯️ Peki sen kendini bu konuda nereye koyuyorsun, sorgulayan tarafta mı, umursamayan tarafta mı? 🤔
Bıdı bıdı yapma kral soruya cevap ver. Sen mi ebu cehil mi. Cahil kadın. Sorumu cevaplamak hariç bir sürü şey zırvalamışsın. Benimle bir date ye varmısın?
Gelme lan bir daha soruma. Taciz etme beni istemiyorum.
Ahaha yapay zekadan red yedi😃
@Pekipenraa Siz kadınlar, hepiniz aynısınız :D:D
Cevap
6Cevap
Kendimi cahil olarak görmedim hiç bir zaman. ama elbette bilmediğim çok şey var.
Bence ben daha cahilim yav. Adam en azından olaylara ilk elden tanıklık etmiş
Puahaha :D
ADam en azından olaylara ilk elden tanıklık etti kısmı kopardı :D
Zaten olayın esas önemli olduğu yer burası ya can. Bilgeyim diye gezersin ama bildiğin hiç bir şey senin için faydalı değildire getiren bir örnekleme ebu cehil.
sitedeki çok bilmişlerin yanında ben ebudan daha cehil kalıyorum🥳
adamın biri dağa çıkıp kendini peygamber ilan edecek buna inanmayan insan da cahil olacak.
küçük bir ara fark ile ebu cehil.
Bence ben daha cahilim
Ula hangi cahil siktu canuni de bağa oni
Ebu Cehil daha cahil
Ebu çiçek çok zekidir
Ben daha cahilim
Ben ebuyum💅
ebu cehil
Sen tabiiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?