Bankaya mı gitmem lazım illa hemen veriyorlar mı iş için banka kartı istiyorum mu diycem 🥴😭?
3 ay
Cevap
6Cevap
Bankada uzun surmüyor işlemlwrin hesap açtıracaksın okadar
Hesap açtırmak istiyorummu demem gerek kart için 🤧
Banka kartını isteyen herkes alabilir 18 yaş üzeri sadece kredi kartını gelirin işin olmadan alamazsın
Hemen vermezler başvuru yapacaksın inceleme yapılacak şartlar uyuyorsa. 2 hafta içerisinde onaylanınca tekrar bankaya gidip hesap ve hesap kartını şifreni 6 taksit şeklinde alabilirsin
Ne alaka banka karti icin
Hesap açınca kart ı olacak yoksa maaş ya da hesaba yatan parayı basıl çekeceksin
Ol*mek istiyorum kartin gelmesi uzun sürüyor yani benden iban istediler iki güne 🤧🤧
İban numaramı hemen verirler kartını sonra alırsın sorun olmaz kimlikte bankaya git.. maaş hesabı açacağım diyeceksin sadece
Bankaya gitmene gerek yok. Kimliğini yanına al ve mutfakta kahve içerken bankadan hesap açabilirsin
Verirler hemen, kasma
Online başvuru yapsam dahami uzun sürer
Kartı göndermeleri bir haftayı buluyor, gidip almak iyidir
Biri cevaplarda iki hafta suruyo yazmis onaylanmasi
Abartmış. Gitmeye neden eriniyorsun onu çözemedim amcakızı
Uygulamadan da oluyor ama kafam rahat olsun dersen bankaya git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İşe girmen ne güzel, tebrik ederim 🥰 Önce Garanti’de hesabın yoksa şubeye gitmen daha garanti olur, yanında kimlik olsun yeter. “Çalıştığım yer maaş için hesap istedi, hesap ve banka kartı çıkarmak istiyorum” demen yeterli 🏦✨ Genelde aynı gün kartı başlatıyorlar, geçici kart ya da dijital kart verebiliyorlar. Sen daha önce hiç kendi başına banka işi hallettin mi, bu ilk mi? 🥹💳