Kaçak apart dairesi, depozito ve 180 bin icra davası durumunda ne yapmalıyım?

Geçen yıl 13 binden sözleşme ile 15 20 M kare bi apart için anlaştık ev sahibi ile bu konularda tecrübesizdim ben içine girip yerleştikten sonra evin kaçak olduğu ortaya çıktı ve ordan soğudum faturaları da yan 2+1 daire ile ortak ödemeyi teklif etti adam neyse borçlarım vardı ödeyip burdan çıkarım diye düşündüm üç ay sonra ev sahibi binayı komple sattı ve alan adam çok zengin ve aç gözlü biri çıktı bana zam yapmak istedi 15 bin istedi bende o kadar ödeyemeyeceğimi söyledim anlaşamadık bu arada da ben eski ev sahibi ile aralarındaki sözleşmelerden dolayı süren davayı duydum bu adam vermez nasıl olsa diyerek 5 bin attım kredi kartı borcum da vardı hani param olsa eksik ödemezdim neyse bu eski ev sahibi 4 ay önce oldu ve ortada benim depozitom kaldı şuanki ev sahibi ise kaçak daire için arada kalan farkları dava etti ve kendi avukatı benden 75 istedi ben ödeyemeyeceğimi söyledim ama inanmadılar 11 bin de yargılama gideri adı altında benden para istiyolar avukatım da diyor ki açsınlar davayı sürünsünler diyo karşı tarafın avukatı 180 bin borç çıkartıyor kafasına göre ben ne yapacağım 180 ödeyemem bana bi yardımcı olun lütfen ev kaçak binada toplam 5 daire kaçak

Kaçak apart dairesi, depozito ve 180 bin icra davası durumunda ne yapmalıyım?