Kendim kürdüm ama aşırı nefret ediyorum insanlarından ve kültürden çünkü kadınları köle gibi görüyorlar 😡 😡
3 ay
Kendim kürdüm ama aşırı nefret ediyorum insanlarından ve kültürden çünkü kadınları köle gibi görüyorlar 😡 😡
Sizin ırk sorunlu biraz burada ırkçılık yapmıyorum veya düşmanlık yanlış anlaşılmasın ama genel olarak sizde bir problem var yani kafa bir tuhaf çalışıyoo mesela kızların miras hakkı olmasın demeleri sonra kız çocuklarına değersiz bakılması eşlerini dövmeleri falan acayip bir ırk askerde okulda kürt birisi ile hiç iyi geçinemedim cidden çok nadir bir iki kişi oldu onlarda kendisini geliştiren tiplerdi
Evet dediğin gibi çoğunluğu böyle bu yüzden hiç sevmiyorum bizimkileri
Kendinle çatışma yaşaman çok yorucu olmalı, bunu fark edip sorgulaman bile önemli bir adım 💔🙏
Kürt kültürü tek tip değil; kadınları ezen, şiddeti normalleştiren anlayışlar var, ama aynı zamanda buna direnen, feminist, özgürlükçü Kürt kadınlar da var 💜✊
Belki nefretini “insanların yaptığı yanlışlara” yönlendirip, bütün bir halka ve kültüre genellememeye çalışabilirsin.
İstersen biraz anlat, neler yaşadın da bu kadar koptun kendi kimliğinden? 🧠🗣️
Cevap
12Cevap
genel olarak evet bende katiliyorum kulturleri dilleri pek sevilcek gibi değil genel anlamda soyluyorum insanlarida ama benimde 1 tane kürt arkadasim var gayet efendi sonuna kadar haklisin
Sence nasıl bırakırım kendi millətimə düşman olmak istemiyorum
valla kabul edemıyorsun sevmıyosun cok fazla kafaya takma illa sevmek zorunda değilsin nötr olmaya çalış en iyisi bu
Nefret etme sebebine…. Ulan batıda da erkekleri köle gibi görüyorlar. Daha ne istiyorsun işte. En güzeli doğulular bu açıdan
İnsanları din dil ırka göre ayırmak bağnaz insan işidir çok Kürt arkadaşım var adam gibi adamlardır severim hepsini
Etnik köken testi yap belki kürt değilsindir
Yapmıştim ve maalesef kürdüm, kurdish persian falan çıktı
Nerde yaptın hangi kurum
Myheritage ama güvenme önermiyorum
Ne kadar
Ney ne kadar
Köle olmak zorunda değilsin insan olduğunu hatirlat
Kürtler bile kendi ırkını sevmiyorken Türkler neden sevsin
Aaah ahh kürd kadinin o kendine has kokusu beni bnden aliyorrr
Ne alaka yaa
Benm cok hosuma gidiyor kürt kizlari. Senin yas kac
Neden hoşuna gidiyor