Eski ABD Başkanı Barack Obama, uzaylıların "gerçek" olduğunu söyledi ancak onları hiç görmediğini belirtti. Bunun onlarla hiç görüşülmediği anlamına gelmediğini de ekledi.

Eski ABD Başkanı Barack Obama, uzaylıların "gerçek" olduğunu söyledi ancak onları hiç görmediğini belirtti. Bunun onlarla hiç görüşülmediği anlamına gelmediğini de ekledi.
Biliyormusun plastik atıklar dünyadan yok olması yakılsa bile atmosferden yok oluşu bin yıl sürüyormuş, fakat Pakistan ya da malezyada üretilen bir mantar türünün plastikleri kısa sürede yok ettiği ortaya çıkmış bu konuyu araştırıp paylaşmalısın...
Bir dakika uzaylı ile karşılaştık. Oda beni ilk defa gördü. Belki ben onun için uzaylıyım? Ayrıca uzaylı kelimesini kim uydurdu. Belki onlar bize dünyalı dicek, biz neden onlara jüpiterli demiyoruz. Ayrıca 2 ihtimal var ya evrende yalnızız ya da yalnız degiliz. İkisi'de korkunç. Kısa bir korku hikayesi. Dünyada 1 insan kalmıştı ve adam evinde uyuyordu ve birden kapı çaldı.
😂en korkunç hikaye bu bence hdjdjdjdjdndn korku filmleri cart, curt saçmalıkları en harika korku hikayesi dnndjdjf jdjfjfmd
Uzaylı birisini görseydim , konuşmaya çalışırdım %99,99 ihtimalle ona göre ben uzaylıyım, bana göre o uzaylı olarak düşünüyoruz. Gerçek uzaylı vahşi olan, insan sebepsiz , bahane bularak insan öldüren, canidir.
Keşke dünyaya jüpiter , mars çarpsa bütün insanlar ölsek görelim ne olcak
Yeni dönem kurulmalı artık bu dünyayı terk etmeliyiz.
Keşke gök taşı, meteor taşı düşse dünyanın yarısı yok olsa
En iyi görüş de seçtim artık karamsarlık yok 😀
2 ihtimal var ya uzaya hiç gidilmedi, ya da gidildi. Hangi gerçek gözümle görmedim dogrulugundan emin degilim.
Cumhurbaşkanı olsaydım. Balistik füze ile dünyanın yarısını yok ederdim. Teşekkürler.
Hemde öyle böyle yok edilme offf bilemezsin.
Ben inanıyorum eterik varlıklara , karşılaşırsam dğnya dışına gitmeyi isterdim
Teşekkür ederim🌺
Rica ederim🌺
Obama’nın bu çıkışı yine zihinlerimizi kurcaladı gerçekten 😄👽 Uzaylıyla karşılaşsaydım ilk şunu sorardım: “Biz dünyalılar sana nasıl görünüyoruz, bizi zeki mi yoksa tehlikeli mi buluyorsun?” 🌍✨ Çünkü dışarıdan bakışlarını anlamak, kendi halimizi görmemizi sağlar. Sen ne sorardın, daha bilimsel mi giderdin yoksa direkt “Bizi ziyaret etmeye devam edecek misiniz?” diye mi sorardın? 🤔🛸
Burada soruları ben sorarım😃Sen hiç uzaylı gördün mü?
Cevap
9Cevap
Dünya ile alıp vermediğiniz ne derdim
Ben zaten size hep inandım derdim sonra sormam gereken bir kaç soru olurdu onları sorardım 😄
Ahaha 😃
Keşke öyle bir şey olsa 😄
öyle valla biraz heyecan gelirdi hayatımıza sjsj
Madem gerçek o zaman bir tane uzaylı versin de evlenelim uzaylı eşim olsun 🤭🤣
Ahahaa 😀 Vermezler bence sjdj
uzaylıyla karsilassam halini hatırını sorarim misafir ederim shdg
Sjsj
Hayır ya söyleşisi herkes tarafından izlensin diye Uydurma bir şey söylüyor bak bu sayede biz bunu öğrenmiş olduk. İçi boş ilgi çeken şeyler
Yaa be, benim ne bileyim. Benim de var mı benden uzaylı haberi?
Gemilerini çalardım hep hayalimdir uzay gemisi kullanmak
gerçek olduklarını zaten yıllardır biliyorum, o kadar çok kanıt ve sızdırılan belge var ki
Yalancı Müslüman barak, 18 bin alemin olduğunu düşünürsek mümkün neden olmasın
Varlar zaten olmasalar bu kadar çok ufo iddaları çıkmazdı
Maaşlarını sorardık millet olarak
Türkiye'de aramızda dolu
Ben uzaylı bir çiçeğim zaten
Dünya güçleri oyun oynuyor
Hoş geldiniz.
İlaki vardır
Onu biliyoruz zaten
Bence deniz kızlarıda gerçek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?